Iskreno

Godinu dana nisam koristila šampon: Kosa mi raste neverovatnom brzinom!

Od kako je prestala da koristi šampon ona je osetila neverovatnu promenu na svojoj kosi
Nega
21:56h Autor:
Godinu dana nisam koristila šampon: Kosa mi raste neverovatnom brzinom!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Kayleighconners

Kajli Konvaj (28) iz Velike Britanije kako kosu nije oprala šamponom i regeneratorom od prošlog marta, a umesto toga koristi alternativne metode - poput sode bikarbone i jaja. Kaže kako joj kosa nikad nije izgledala lepše, sjajnije i bujnije, a ona se kune i da raste znatno brže.

U svom blogu "Blue Jeans White Tea" zalaže se za povratak prirodnim metodama za ulepšavanje i održavanje higijene, a kaže kako joj ta životna promena nije donela samo olakšanje i lepši izgled, već i značajnu uštedu novca.

Iskustvo žene koja sama pravi šampon: Kosa mi sad sija i raste kao luda! (RECEPT)

Kali radi u marketingu jedne privatne kompanije i često se sreće sa klijentima pa joj je negovan izgled važan, a smatra kako su upravo marketing i reklame nametnuli ljudima ideju toga što treba da kupe i koriste za lepotu.

Osim šampona i regeneratora, više ne koristi ni sredstva za stilizovanje, poput fena, pegle ili figara. Pre ove metode nije imala naročitih problema sa kosom, izuzev toga što je često peglala i koristila regeneratore kako ne bi bila jako oštećena, a to joj je dodatno uništavalo vlasište.

Obnovite kosu maskom od kefira: Volumen i brži rast već posle prve upotrebe! (RECEPT)

Nakon osam nedelja od kako je izbacila šampon i regenerator iz upotrebe, imala je krizu jer joj je kosa bila izrazito masna, ali nakon toga perioda je počela da izgleda sve lepše.

Koristila je kokosovo ulje i gel aloe vere za kosu, ali otkriva kako joj je sada najdraža mešavina bele gline za pranje kose.

Zbog ovoga žene gube kosu: Prirodni lekovi protiv ćelavosti! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs