Promenite navike već od sutra

Ne uništavajte sebi dan: Spuštene roletne i preskakanje doručka nas čini mrzovoljnima!

Nikako iz kuće ne biste smeli da izađete pre nego što doručkujete. Unos hrane u ranim jutarnjim satima povećaće nivo energije u vašem organizmu i vi ćete biti srećniji tokom dana
Lifestyle
10:28h
Ne uništavajte sebi dan: Spuštene roletne i preskakanje doručka nas čini mrzovoljnima!
Foto: Shutterstock

Greške koje često sami pravimo i nismo ih svesni utiču na to kako ćemo se osećati tokom ostatka dana. Pročitajte koje su to stvari koje mogu da vam unište dan i nastojte da ih promenite.

Ako se svakog jutra budite u mraku, odnosno ako su vam roletne spuštene i zavese navučene, ostatak dana ćete se osećati mrzovoljno. Za promenu podignite roletne i uživajte u svetlosti koju vam jutro pruža.

Kojih 10 lekcija možete da naučite samo iz neuspeha saznajte OVDE.

Svakog jutra bi trebalo da popijete dovoljnu količinu tečnosti kako u toku dana ne biste bili dehidrirani. Nakon buđenja popijte tri čaše vode i sigurno ćete osetiti razliku.

Nikako iz kuće ne biste smeli da izađete pre nego što doručkujete. Unos hrane u ranim jutarnjim satima povećaće nivo energije u vašem organizmu i vi ćete biti srećniji tokom dana.

Kako da pobedite jesenju depresiju pomoću 5 caka za bolje raspoloženje tokom tmurnih dana pročitajte OVDE.

Ukoliko na posao idete nekim prevoznim sredstvom, bilo javnim ili vlastitim, morate da vodite računa da se mnogo ne nervirate zbog gužve u saobraćaju. To može da vam pokvari cep dan. Ukoliko imate mogućnost, prošetajte do posla, a ako nemate onda sebi pustite neku laganu muziku i uživajte u vožnji do posla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs