Svili ljubavno gnezdo

Ne razdvajaju se: Adrijana Lima živi sa dečkom u iznajmljenom stanu!

Slavna manekenka započela je zajednički život s borcem MMA u apartmanu u Majamiju, u blizini teretane gde redovno vežbaju
Šuška se
13:38h Autor:
Ne razdvajaju se: Adrijana Lima živi sa dečkom u iznajmljenom stanu!
Foto: Profimedia

Adrijana Lima (33), koja se razvodi od srpskog košarkaša Marka Jarića (37), započela je zajednički život s novim dečkom Džoom (30), saznaje Kurir.

„Viktorijin anđeo“ je iznajmila stan u koji se nedavno uselio i njen izabranik, inače MMA borac. Iako ima kuću u Majamiju, koja će biti deo podele imovine u brakorazvodnoj parnici, ona je ipak rešila da rentira stan koji se nalazi u blizini teretane u kojoj svakog dana vežba sa svojim dečkom, kojeg je baš na tom mestu i upoznala.

Kako tvrdi Kurirov izvor, oni su se odlučili na ovaj korak da bi što više vremena provodili zajedno.

"U poslednje vreme Adrijana i Džo baš su se zbližili, a nedavno su započeli zajednički život. Ipak, to što žive pod istim krovom ne znači i da planiraju nešto ozbiljnije. Lima će se u julu razvesti od Jarića, ali i pored toga što više neće biti u braku, ona neće da se uda za Džoa", priča izvor.

Marko Jarić: Adijana i ja smo odlučili da se raziđemo jer ne funkcionišemo kako treba!

"Otkako su se rastali pre godinu dana, Marko se ne meša u Adrijanin privatni život, niti ga interesuje to s kim i gde provodi vreme. Njemu su, kao i njoj, najvažnije njihove ćerke Valentina i Sijena, koje su prihvatile maminog novog izabranika", završava izvor.

Podsetimo, par je nakon pet godina braka rešio da se rastane, a zahtev za razvod podneli su u januaru. Kako se spekulisalo, do kraha braka došlo je kad je Lima otkrila da ju je muž prevario s manekenkom Jovanom Švonjom, a američki mediji su objavili da ga je uhvatila i u neverstvu s komšinicom. Marko je to demantovao.

On pokušava da zaštiti svoj privatni život, pa se u javnosti ne pojavljuje ni sa jednom devojkom, dok je Lima novog dečka predstavila baš kad je podnela papire za razvod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs