Pogledajte

Svetkovina ljubavi i radosti u novom spotu Sestara Gobović! (VIDEO)

Uživale smo na snimanju, pa se nadam da će i naša publika uživati dok gleda spot i sluša ovu veselu ljubavnu pesmu, kaže Marina Gobović
Muzika
02:16h
Svetkovina ljubavi i radosti u novom spotu Sestara Gobović! (VIDEO)

Etno sastav „Sestre Gobović“ (Gobo Sisters Band) ekranizovao je pesmu „Dođi, dođi“ koju je komponovao Andrej Andrejević, po tekstu Zorana Milenkovića, a svojevremeno je pevao i tragično nastradali Ljubiša Stojanović Luis.

"Za razliku od Luisove verzije pesme, ova se kompletno bazira na limenim duvačkim instrumentima, brža je i ritmičnija. Kroz nju se provlače vokalni odgovori na vodeću pevačku deonicu koji su na romskom jeziku, pa smo se potrudili da u skladu sa tim, ali i sa temom pesme, spot ima filmsku atmosferu, inspirisanu nekim ostvarenjima Emira Kusturice", kaže autor numere Andrej Andrejević.

Spot je snimila produkcija “Šarf”, a režirao Dragan Đorđević.

"Uživale smo na snimanju, pa se nadam da će i naša publika uživati dok gleda spot i sluša ovu veselu ljubavnu pesmu", kaže Marina Gobović, a njena sestra bliznakinja Marija dodaje:

"Ovu numeru smo snimile kao omaž legendarnom pevaču, ali ona nosi našu, žensku energiju i malo je dinamičnija, pa verujem da će se rado slušati na veseljima".

Pogledajte spot:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs