Dame, obratite pažnju

Muškarci žude za ovakvim seksom: 13 uputstava i poneka zamerka upućena ženama!

Svako ima drugačije mišljenje o tome do koje mere treba srediti intimno područje. Ako ništa drugo, potrudite se makar da dlačice skratite makazama, kažu muškarci
Škola sexa
02:54h Autor:
Muškarci žude za ovakvim seksom: 13 uputstava i poneka zamerka upućena ženama!
Foto: Shutterstock

Muškarci su rešili da posavetuju žene i otkriju im šta bi tačno trebalo da urade, kako tokom tako i pre seksa, kako bi ih u potpunosti zadovoljile.

Učinite prvi korakMi ne možemo da čitamo vaše misli. Zato, preuzmite inicijativu i ne ustežite se od toga da kažete šta želite. Počnite, na primer, tako što ćete nam otkopčati košulju i početi da nas dodirujete, prenosi Men's Health.

Kažite jasno šta volite i želiteOvo je vrlo česta zamerka upućena damama – mi zaista želimo da znamo šta vas uzbuđuje. Vaše ćutanje i zadržavanje daha će nas obeshrabriti i stalno ćemo se truditi da promenimo taktiku pokušavajući da izazovemo željenu reakciju. Ako vam se sviđa ono što radimo, pokažite nam to.

OVDE saznajte koje tri seks poze podižu muški ego.

Pružite oralni seks

Mi imamo vrlo intenzivna osećanja povodom ovog pitanja. Nemojte se zgražavati.

Sredite svoju intimnu zonuSvako ima drugačije mišljenje o tome do koje mere treba srediti intimno područje. Ako ništa drugo, potrudite se makar da dlačice skratite makazama.

OVDE saznajte koja 4 mesta na ženskom telu muškarci treba da izbegavaju tokom seksa.

Ne razmišljajte o tome da li ćete ispasti laka žena

Spavali smo na drugom sastanku? To je sasvim u redu! Uzvratite nam na poziv ili poruku narednog dana i nemojte dozvoliti da vas osećaj sramote spreči da nam pružite šansu.

Nosite seksi donji vešTačnije, nosite čipkani veš koji može biti skinut jednim potezom. Ali, zaista. Ili obucite nešto što će omogućiti lak pristup oblastima za dodirivanje.

OVDE pročitajte 12 vrućih ispovesti žena o najboljem seksu ikada.

Nemojte nositi donji veš na sastanku

Ovo je uvek pun pogodak.

Da li ste probali pozu divlji vodopad? OVDE saznajte više o tome.

Izađite nam u susretTačno je da nakon nekoliko godina braka strasti počnu da se stišavaju i da potrebe partnera mogu postati nekompatibilne. Ali umesto potpunog zanemarivanja odnosa, izađite nam u susret.

Budite nam blizu

Kada smo zajedno napolju, sedite blizu nas. Dodirujte nas s vremena na vreme i flertujte. To će nam prilično podići raspoloženje.

Zašto su muškarci opsednuti analnim seksom, otkrijte OVDE.

Budite aktivni učesnik u seksuNemojte samo ležati na leđima kao mrtav teret. Izvijte leđa, pomerajte karlicu, dodirujte se i gledajte nas u oči (to nam je zaista seksi).

Budite avanturistički nastrojeni

Budite otvoreni za nove poze. I znate šta? Često je baš ženama potrebno više raznovrsnosti nego muškarcima.

Podignite glasNemojte se ustezati da budete glasni. Osim ako, naravno, ne želite da probudite decu.

Dobar ljubavnik ne pravi ovakve greške - OVDE saznajte o kojim greškama je reč.

Ne brinite kako izgledateDok vodite ljubav, nemojte razmišljati o tome kako izgledate. Ako vas želimo, normalno je da ćemo želeti da vidimo vaše telo i bićemo zahvalani ako nam to dozvolite. Odbacite sve negativne misli i uživajte u trenutku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs