Nisu uvek bili bogati i srećni kakve ih mi pamtimo

Mračne tajne holivudskih zvezda: Vinona Rajder i Mišel Fajfer odrastale kao članovi sekte!

Blještava svetla Holivuda kriju mračne tajne svojih zvezda - pet poznatih ličnosti odraslo je u sektama
Šuška se
09:54h Autor:
Mračne tajne holivudskih zvezda: Vinona Rajder i Mišel Fajfer odrastale kao članovi sekte!
Foto: Reuters

Oni su slavni, bogati, popularni i mnogi im zavide na svemu što imaju. Ali, holivudski sjaj ponekad krije mračne tajne.

Nisu sve zvezde, koje su nam danas poznate kao bogate i srećne, odrastale mirno i ne pamte svi srećno detinjstvo.

Pročitajte kojih pet holivudskih zvezda najraniju mladost pamti po sektama, čiji su članovi nekada bili.

Tajne holivudskih zvezda možete pročitati OVDE.

Vinona Rajder

Kada je Vinona Rajder imala sedam godina, njena porodica se preselila u komunu koja se zalagala protiv vršenja nasilja i za egalitarizam. U zajednici, Vinonina porodica i još sedam drugih porodica pokušavale su da žive samo od obrade zemlje. U ovoj komuni nije bilo struje, niti televizije, pa se Vinona zabavljala čitajući knjige. Tada se javila njena ljubav prema glumi. Nekoliko godina kasnije , kada se sa porodicom iselila iz komune, Vinona se posvetila glumačkoj karijeri.

Glen Klouz

Kada je imala sedam godina, glumičina porodica priklonila se konzervativnom misionarskom pokretu kojem su pripadale bliske porodice. Glen je bila deo kulta sve do svoje 22. godine. Kult je bio usmeren na shvatanja moralnog naoružanja umesto vojnog.

Kako se neguju holivudske zvezde, saznajte OVDE.

Mišel FajferKada se Mišel preselila u Holivud, bila je kompletno izgubljena. Naizgled dobronameran stariji par tada se ponudio da joj pomogne, što je glumica sa zadovoljstvom prihvatila. Međutim, ono što nije znala je to da su oni pripadali zajednici koja je verovala da ljudima nisu potrebni ni hrana, ni voda kako bi preživeli. Sve što im treba su sunčevi zraci. Mišel nije mogla da se pridržava tako rigorozne dijete, ali dugo vremena nije shvatala da ona zapravo živi u kultu. Tek kasnije, kada je napustila zajednicu, objasnila je kako nije shvatala koliko joj se ljudi poigravaju sa umom.

OVDE pročitajte ispovest Mišel Fajfer o vremenu provedenom u sekti.

Hoakin Finiks

Hoakin Finiks odrastao je u sekti koja se nazivala "Deca boga". Tokom boravka u sekti, Finiks i njegova porodica proputovali su Meksiko i Venecuelu. Kada je sa sedam godina napustio kult, rekao je da mu je postalo veoma odvratno i neprijatno kada je postao svestan da sekta koristi seks kako bi došla do novih članova.

Rouz Mekgovan

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs