Čista magija

Kako da napravite 30 novih komada odeće od jedne tkanine! (VIDEO)

Sve što vam je potrebno su dve gumice za kosu i metar, ili metar i po, laganog i elastičnog materijala
Moda
17:14h Autor:
Kako da napravite 30 novih komada odeće od jedne tkanine! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen / Hipknoties

Inspiraciju za leto možete pronaći u indijskom sariju. Sari je 4-8 m dug komad nešivene tkanine različitih materijala, tkanja, desena...

Spominje se čak i u drevnoj Mahabharati koja je zapisana pre 5000 godina, a toliko je popularan da se održao vekovima, te ga i danas nosi oko 75 odsto Indijki.

Ovako odevena žena privlači pažnju svakog muškarca: Top 5 seksi komada odeće!

Foto: You Tube / Printscreen / hipknoties
Foto: You Tube / Printscreen / hipknoties

Sari je zadržao svoj primat zbog svoje jednostavnosti, praktičnosti i udobnosti koja je kombinovana sa notom raskoši i senzualnosti koju žene osećaju kada ogrnu telo tim finim komadom lepršave tkanine. Svaki deo sarija je oslikan ili vezen na određeni način tako da, kad ga obučete, sve izgleda savršeno kao neka elegantna večernja haljina.

Postoji više stilova oblačenja sarija, kao i više vrsta oslikavanja i veza sarija. Sari je jako ženstven i elegantan, a osećaj oblačenja je jedinstven. Možete da ga namestite kako god želite i osećaćete se predivno. Iako je sari jedne veličine, pravilno omotan savršeno može prikriti telesne nedostatke i istaći dobre strane vaše figure. Nije ni čudo da su baš Indijke u sarijima često bile proglašavane najlepšim i najgracioznijim ženama na svetskim takmičenjima lepote.

Nije svaki model za vas: Birajte farmerice prema svojoj građi!

Foto: You Tube / Printscreen / hipknoties
Foto: You Tube / Printscreen / hipknoties

Samo jedan u nizu videa kreativne Sare Levenson Jonover oduševiće sve pripadnice lepšeg pola koje vole da menjaju svoj dnevni i večernji stajling, da budu kreativne i drugačije. Ovde nije reč o skupom šopingu, već o izvrsnim idejama uz pomoć kojih vaš ormar može postati bogatiji za 30 različitih komada odeće.

Sve što vam je potrebno su dve gumice za kosu i metar ili metar i po (ako želite haljine) laganog i elastičnog materijala kao što je pamuk- žersej, spojenog na krajevima. U vrlo zanimljivom video tutorijalu prikazane su fantastične ideje kako običan komad tkanine, u samo nekoliko sekundi može postati ogrtač, majica, top, šal, haljina ili pareo.

Privlače sve muške poglede: 3 savim obične, ali neodoljive odevne kombinacije! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs