Zadovoljna

Zavodljiva haljina i preskup nakit: Dženifer Aniston je blistala na crvenom tepihu! (FOTO)

Na pragu pedesete izgleda više nego dobro
Moda
00:28h Autor:
Zavodljiva haljina i preskup nakit: Dženifer Aniston je blistala na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Reuters / Danny Moloshok

Dženifer Aniston na dodelu Oskara došla je u provokativnoj Versaće haljini s dubokim dekolteom i izrezom kojim je otkrila vitke noge. Iako je na pragu pedesete, na prestižnoj dodeli filmskih nagrada uspešno je parirala i dvostruko mlađim kolegicama.

Na crveni tepih došla je sa suprugom Džastinom Terouom s kojim je zagrljena pozirala fotografima, a stajling je upotpunila skupocenim nakitom.

Ovih dana je retkost videti Dženifer Aniston na crvenom tepihu jednako kao videti zvezdu padalicu. Iako se retko događaju, ovakvi slučajevi uvek nam izmame osmeh na lice. Premda zvezda "Prijatelja" retko posećuje dodele nagrada, izgleda kako je za ovogodišnji Oskar odlučila napraviti izuzetak.

Kao i uvek, lepa Dženifer oduševila je modnim izdanjem. Crvenim tepihom prošetala se u šljokičastoj varijaciji klasične crne Versaće haljine. Nakon što je i pre dve godine za Oskare odabrala Versaće svetlucavu puderastu haljinu bez naramenica, ostala je verna proverenom potpisu i stilu.

Skandali, ružne haljine, veliki propusti: Promašaji obeležili 89. dodelu Oskara! (FOTO, VIDEO)

Ono što razlikuje ovogodišnju oskarovsku haljinu od one 2015. jest duboki dekolte do pupka i prorez koji seže gotovo do struka. Nedavno je ova atraktivna plavuša proslavila 48. rođendan te još žari i pali filmskom scenom i crvenim tepihom na kojem mami poglede prisutnih.

Provokativni stajling Aniston je upotpunila decentnim crnim sandalama i clutchem, a kao što smo i pretpostavili, opeglanu kosu je raspustila, što je njen zaštitni znak.

Na dodelu zlatnih kipova Akademije Aniston je došla u pratnji tri godine mlađeg supruga, glumca i redatelja Džastina Teroa s kojim je u braku nešto više od godinu dana. Zagrljeni par srećno je pozirao fotografima i pokazao kako im u braku cvetaju ruže.

Iako je jednom prilikom izjavila kako "nije devojka od dijamanata", dodajući kako je više privlači indijski nakit, izgleda da se brzo privikla na dijamante. Ovaj put nosila je 100-karatne dijamanske naušnice Lorein Švartc rađene po meri u vrednosti od 9.500.000 dolara i 20-karatni dijamantski prsten Golconda u vrednosti od 1.200.000 dolara.

Oskar 2017: Ovo su najlepše obučene dame! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs