Savršen izbor

Tri ultramoderne kombinacije za jesenje dane: Osamdesete su se vratile! (FOTO)

Poznata po istančanom modnom ukusu, ova ruska ikona stila u nekoliko dana prezentovala je tri neodoljiva jesenja izgleda koji glavnu inspiraciju crpe iz modnih 80-ih
Moda
19:26h Autor:
Tri ultramoderne kombinacije za jesenje dane: Osamdesete su se vratile! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/stylesightworldwide / Gabrielahearst

Poput brojnih poznatih trendseterki, osnivačica portala Büro 24/7 Miroslava Duma nije propustila novo izdanje pariške Nedelje mode, na kojem su predstavljene kolekcije renomiranih dizajnera i modnih kuća za iduću sezonu proleće/leto.

Poznata po istančanom modnom ukusu, ova ruska ikona stila u nekoliko dana prezentovala je tri neodoljiva jesenja izgleda koji glavnu inspiraciju crpe iz modnih 80-ih.

Na predstavljanju revije modne kuće Valentino Miroslava se pojavila u sivom odelu napravljenom od predimenzioniranog blejzera i pensil suknje s izrezom, silueti koja koketira s estetikom 80-ih godina. Reč je o kompletu modne kuće Balensijago koji je vešto kombinovala s crnim polučizmicama i modnim dodacima u znaku crnih sunčanih naočara i torbice strogih linija.

Stela Mekartni na Nedelji mode u Parizu: Sportska i mladalačka kolekcija! (FOTO)

Ovaj stajling Miroslava je potom zamenila sličnim, ali vidljivo ležernijim. Za reviju brenda Đanbatista Vali odabrala je kombinaciju privlačnih bež tonova.

Usku rolku, u kombinaciji sa širom suknjom srednje dužine, Ruskinja je začinila ležerno prebačenim blejzerom muškog kroja i tamnosmeđim čizmicama, dok se od modnih dodataka odlučila za dve ručne torbice - torbu boje konjaka, nalik manjoj aktovci, i bež torbicu efektne ručke s potpisom Gabriele Hearst.

I jeftina odeća može da izgleda skupo: 8 vrhunskih trikova dama od stila!

Da obožava da se igra s jesenjom modnim kombinacijama, Miroslava je još jednom potvrdila neodoljivim stajlingom u znaku 70-ih.

Reviju modne kuće Mugler obogatila je svojom pojavom u zanimljivoj kožnoj suknji stvorenoj tehnikom kolorbloking, a upotpunila ju je parom smeđih čizmi, tankom maslinastozelenom džemperom i torbicom koja se stilom naslanjala na odabir neodoljive kožne suknje u duhu 70-ih.

Modna inspiracija: Evo šta će se nositi ove jeseni!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs