Za lepotu i blistavost

Vreme je za obnavljanje garderobe: Četiri boje koje nas čine lepšim! (FOTO)

Svako ima svoju boju u kojoj uvek izgleda i oseća se zadovoljno, lepo i zgodno

Moda
Autor:
Vreme je za obnavljanje garderobe: Četiri boje koje nas čine lepšim! (FOTO)
Foto: Shutterstock

I dok to obično zavisi od niza kriterijuma, poput boje kose, očiju i tena, postoje neke nijanse koje laskaju baš svima i s kojima nikada nećete pogrešiti.

- Pojedine nijanse deluju laskavo svim tipovima kože i boji kose, jer osiguravaju savršen balans toplih i hladnih tonova - tvrdi predstavnica poznatog instituta za boje Panton, Leatris Ajsman.

Pogledajte o kojim bojama se radi:

Puder roza

Nežna nijansa roze laska baš svačijem tenu i stiče prirodno rumenilo lica. Puder roze proteklih godina je i jako popularna pa ćete u ovoj boji biti i u trendu.

foto: Profimedia

Boja patlidžana

Ljubičastu boju institut Panton najavio je kao boju 2018. godine, a njena vibrantna nijansa takođe je izrazito laskava i pristaje svima.

Boja patlidžana unosi i dozu živahnosti u odevne kombinacije bez rizika za odlazak u modne ekstreme.

foto: Profimedia

Crvena

Nisu bez razloga napisani brojni stihovi o damama u crvenom. A osim što je ova boja mamac za poglede, definitivno je najlaskavija od svih navedenih te je i trenutno "in".

foto: Shutterstock

"Til" boja

Reč je o tamnoj nijansi koja graniči s plavom i zelenom, a mnogo je prilagodljivija i laskavija od tirkizne. Iako deluje kao izazovna za nošenje, odlično se kombinuje sa crnim komadima, ali i drugim neutralnim bojama, a daje koži blistavi i zdravi izgled.

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs