trend

Plava u svim nijansama je trend sezone: Zamenite crnu ovom bojom! (FOTO)

Boja za se zna da je kraljevska, a modni stručnjaci preporučuju da se nosi umesto crne, navodno svakom licu više pristaje...

Moda
21:35h Autor:
Plava u svim nijansama je trend sezone: Zamenite crnu ovom bojom! (FOTO)
Olivija Palermo, Foto: Profimedia

Crvena i druge jarke boje kao i cvetni i karirani dezeni istakli su se ove sezone kao nikada ranije, ali na ulicama svetskih metropola pojavila se još jedna boja koja preti da zaseni sve druge. Nju svi vole, laka je za kombinovanje poput crne i drugih neutralnih nijansi, a stoji svima.

Da, u pitanju je plava boja!

Počevši od farmerica koje ne skidamo i nosimo u svim mogućim krojevima, i drugi komadi, poput kaputa, džempera i haljina, u ovoj boji, izgledaju spektakularno i sigurni smo da ćete joj teško odoleti.

Detalj koji svaku kombinaciju čini damskom i modernom: Apsolutni pogodak za hladne dane! (FOTO)

Nežni pastelni tonovi su za one ženstvenije prilike kao stvoreni, dok teget, kobalt plava i sivo-plava, mogu biti odlična nijansa za komade koje nosimo na posao, školu, ali i u večernjim izlascima.

Takođe, detalji, poput šala, tašne, rukavice, kape, kišobrana i drugih aksesoara, mogu običnu, monotonu zimsku kombinaciju učiniti šik.

U zimskom periodu često nosimo dezene, poput kariranih ali i onih sa cvetovima, prugama, a plava boja izgleda savršeno u dezeniranim komadima.

Na nju možete gledati kao na neutralnu boju koju lako možete kombinovati sa crnom, bež, sivom, belom...ali i svim drugim bojama. Nećete pogrešiti ni u jednom slučaju.

Donosimo vam nekoliko predloga u vidu fotografija za koje smo sigurni da će inspirisati vaš sledeći šoping ili ćete na neki komad koji već imati, već sutra iskombinovati i poneti ovaj trend koji neće tako brzo proći...

Trend sezone: Bela boja nikad nije bila elegantnija! (FOTO)

Објава коју дели Tine Andrea (@tineandreaa) дана

Објава коју дели Josefine H. J (@josefinehj) дана

Објава коју дели Anouk Yve (@anoukyve) дана

Објава коју дели Anouk Yve (@anoukyve) дана

Објава коју дели Lisa Olsson (@lisa.olssons) дана

Објава коју дели Alex Stedman (@thefrugality) дана

Објава коју дели Jen Wonders (@jen_wonders) дана

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs