Pogledajte

Klasici letnje garderobe bez kojih ne možemo: Kupaći kostim, laneni komadi, mačkaste naočare (FOTO)

Neki trendovi ne prolaze
Moda
23:00h Autor:
Klasici letnje garderobe bez kojih ne možemo: Kupaći kostim, laneni komadi, mačkaste naočare (FOTO)
Foto: Instagram / Lucywilliams02

U našu garderobu svako leto donese nešto novo, ali postoje oni komadi od kojih nikada ne odustajemo i kupujemo ih iznova, jer su se dokazali da letnji stil bez njih nije kompletan. Bazični komadi kao šorts od teksasa, lepršave haljne i espadrile samo su neki od komada koje preporučujemo ako ih još uvek niste svrstali u vaš stil. A još kada znamo da su trenutno sniženja u gradu...

Laneni komadi

Leto je nezamislivo bez prozračnog i udobnog lana koji sa višim temperaturama postaje sve popularniji. Najčešće u neutralnoj beloj ili bež boji, lan čak i uz nekoliko izgužvanih linija unosi nežnu eleganciju u svaki komad.

Vrući modni trend: Ogrlice sa zanimljivim privescima (FOTO)

Model šešira koji stoji svakoj ženi: Uklapa se u svaku odevnu kombinaciju! (FOTO)

Lepršave haljine

Maksi haljine, pa još kada su od peršavog materijala sjajan su izbor kada temperature prelaze 30 stepeni. Jednobojne, na pruge ili one sa cvetovima, izbor je na vama. Mi mislimo da ne možete da pogrešite.

Prugasta majica

Ništa ne odiše kao duh leta kao mornarska majica. Možete je nositi i preko dana ali i u večernjim varijantama, samo je začinite nekim zanimljivim komadom nakita, elegantnijom torbom. Letnji klasik sa kojim nema greške!

Bela haljina: Neizostavan deo letnje garderobe koji stoji svakoj ženi(FOTO)

Teksas šorts

Popularan teksas šorts ne izlazi iz mode ni kada su temperature nepodnošljive. Klasik, u plavoj boji osnova je dobrog letnjeg stila koji možete navući kad god. Ležeran komad koji je uvek u stilu.

Espadrile

Espadrile su se vratile pre par sezona i nameravaju još dugo da se zadrže na policama radnji ali i na nogama najvećih modnih trendseterica. Ležerne, elegantne i klasične, espadrile idu sjajno na opuštene ali i elegantne kombinacije. Prirodni materijali su uvek u modi.

Blogerka sa stilom koji oduzima dah: Kjara Feranji (FOTO)

Објава коју дели Olivia (@livpurvis) дана 18. Јун 2017. у 10:56 PDT

Naočare

Naočare su deo našeg stila bilo da je leto ili zima, ali leti ipak možemo da se poigravamo sa modelima koji su veseliji kao npr. mačkasti ili okrugli ram. Klasični modeli naočara su ipak nešto na šta se lakše odlučujemo i takvi okviri se lakše kombinuju uz odevne kombinacije bilo da idemo na ležerniji ili elegantniji stil.

Pletena torba

Letnja torba, bilo da je za plažu ili grad, može biti pletena ili od lana/platna. Ona sjajno ide na espadrile ili baletenke, ali i na japanke svih boja.

Kupaći kostim

Preporučujemo jednodelni. Klasičan kupaći kostim u jednoj boji, izgleda elegantno, prefinjeno. Odaberite crni ili neku nežnu boju, ići će sjajno uz taman ten.

Ova žena ima najlepše letnje haljine: Zaljubićete se u njen izgled! (FOTO)

Објава коју дели karla_deras (@karla_deras) дана 1. Апр 2016. у 1:19 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs