Probajte

Kako da promenite svoj izgled: Modni trikovi za 2017. koji će vas preporoditi! (FOTO)

Ukoliko već dugo planirate da poradite na svom izgledu i unesete malo svežine i novih ideja u svoj garderober, pravo je vreme da to i učinite
Moda
11:34h Autor:
Kako da promenite svoj izgled: Modni trikovi za 2017. koji će vas preporoditi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Inspirisani modom koja nam dolazi sa ulica najvećih modnih metropola, odlučili smo da izdvojimo top 15 saveta koji će upotpuniti vaš izgled u godini koja je pred nama.

Stiže nam veliki broj novih ideja, koje su izuzetno hrabre, i pre svega neobične, piše Elle.rs.

Nosite jednu boju od glave do pete

Držite se jedne boje kako biste postigli suptilni, ali neverovatno kul i stejtment izgled. Dakle, nosite različite tonove iste boje.

Kako da se obučeš kao milionerka, iako to nisi: Trikovi sa garderobom! (FOTO)

Nosite upečatljive dezene

Recite "da" printu, a naš savet je da to bude slojevita odevna kombinacija- u kontrastnim dezenima. Ako pak niste dovoljni hrabri, birajte slične boje.

Nosite pliš

Prihvatite najveći trend sezone i ponesite neki komad od pliša. Imajte u vidu da će on učiniti da vaš look izgled skupoceno.

Ponesite sportski komad van teretane

Osvežite vaše dnevno izdanje tako što ćete dodati neki sportski komad. To može biti dukserica ili pantalone sa trakom koje možete nositi preko dana.

Kad je Melanija kročila na podijum, cela sala je ućutala: Svi detalji sa svečanog bala (FOTO)

Nadogradite osnovnu kombinaciju

Pretvorite svoje omiljene odevne komade u upečatljivu kombinaciju, tako što ćete ih nadograditi parom statement štikli, ili šik torbom.

Prihvatite trend slojevitosti

Trend slojevitosti može vaš look da podgine na jedan viši nivo. Kako to da postignete? Obucite majicu ispod haljine bez rukava ili džemper preko bluze.

Usudite se da pokažete malo kože

Odaberite bluzu bez bretela, haljinu sa prorezima ili omiljenu suknju sa dubokim šlicom.

Obukla je 6 različitih veličina farmerki: Očitala bukvicu devojkama širom sveta! (FOTO)

Nosite jarke boje

Slično kao i kod dezena, jarke boje će u potpunosti osvežiti vaš izgled, a poznato je da neke od njih poput kobalt plave mogu da vas podmlade.

Odvažite se da ponesete mix and match trend

Kažu da se suprotnosti prvlače. Testirajte ovu teoriju i eksperimentišite spajanjem damskih komada poput romantične haljine sa mokasinama inspirisanih muškom modom. Zabavite se i budite kreativni.

Nosite patike sa suknjom ili haljinom

Već nekoliko sezona unazad, dizajneri su nam dokazali da nikako ne treba da se odreknemo udobnosti, odnosno nošenja omiljenih patika. Sada ih možete kombinovati sa haljinama i suknjama.

Obuća koja nikad neće izaći iz mode: Svaka žena treba da nabavi 9 kultnih modela! (FOTO)

Usredsredite se na izbor aksesoara

Ne mora samo spajanje odevnih komada da predstavlja zabavu. Poigrajte se sa torbama, cipelama, šeširima i nakitom koji će osvežiti vaš stil.

Obucite haljinu preko pantalona

Ulična moda nam jasno stavlja do znanja da treba da spajamo "nespojivo". Jedna od ideja je da svoju letnju haljinu pretvorite u zimski komad, tako što ćete je obući preko pantalona. Naravno, ovaj trik radi i leti.

Pozajmite komad od muškarca

Ne morate bukvalno da pozajmite, već možete svoj ormar obogatiti muškim krojevima i oversize komadima. Spojite dobar blejzer, pantalone i oksfordice kako biste postigli masculine izgled, sa trendi obrtom.

6 trendova koji odlaze u zaborav: Doviđenja pufnama i najudobnijim čizmama! (FOTO)

Stavite fokus na majicu

Već smo pisali da su majice sa grafičkim printom i "glasnom" porukom, jedan od trendova koji će vladati tokom 2017. Nosite ih sa jeansom, ako želite da postignete kežual izgled, ili je ponesite u kombinaciji sa omiljenom suknjom, što će biti jedna kul varijanta koju možete nositi u svim prilikama.

Nosite pidžamu na novi način

Mi verujemo da šik pidžame treba da se nose van kuće. Stilizujte ih sa omiljenim štiklama, fensi obućom i luksuznim torbama, kako bi ste učinili svoj izgled sofisticiranijim.

Dragocene lekcije žena koje uvek izgledaju tip-top: Ovo su njihovih 6 pravila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs