Trend koji će obeležiti sezonu

Kratke, duge, široke, uske: Bermude su glavni hit ovog leta! (FOTO)

U pitanju je komad koji se lako može kombinovati i nositi u svakoj prilici
Moda
09:36h Autor:
Kratke, duge, široke, uske: Bermude su glavni hit ovog leta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ako je suditi po modnim revijama za ovo leto, bermude su postale glavni hit, i neće se zadržati samo jednu sezonu!

Bermude vam se mogu učiniti najhaotičnijim komadom do sada. Niti su pantalone, niti šorts, nisu ni kratke, ni dugačke (njihova dužina treba da bude centimetar, dva iznad kolena ili na samim kolenima), prenosi Elle.rs.

Ipak, nema potrebe da živite u strahu od njih - ukoliko nosite suknje do kolena već ste praktično prešli pola puta. Otkrićete da su izuzetno prilagodljive, isti par možete obući i na kafu sa prijateljicama i za zvaničniji izlazak. Kad su od teksasa, za njih važe ista pravila kao za svake farmerke.

Izdužite figuru garderobom: 7 ključnih pravila!

Ako mislite da muškarci beže od devojaka u bermudama, uparite neki model sa visokim strukom i kratkim topom i pratite kojom brzinom će zavidan broj njih da se okupi oko vas.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Idealne su i kada želite da se odmorite od prekratkih šortseva i želite ženstveniji, manje očigledno seksi izgled.

Kao drugo, koliko god da su kriterijumi o tome šta su bermude precizni, ima ih u bezbroj krojeva i stilova, a dobre su u svakom materijalu.

Takođe, u njima ima nečeg veoma opuštenog, a ipak luksuznog. U trenutku možete postati Italijanka koja letuje na Kapriju (bele bermude, majica na pruge i sandale), umetnica (bermude sa velikim džepovima sa strane i uski džemper) ili komplikovana intelektualka iz filma Vudija Alena (braon bermude, košulja i blejzer).

Privlače sve muške poglede: 3 savim obične, ali neodoljive odevne kombinacije! (FOTO)

Ključ uspeha je, naravno, proporcija. Najbolje izgledaju sa upasanim gornjim delovima i višim strukom. Visoke potpetice učiniće ih prikladnim za posao, uz ravne cipele su opušteno kul, a uz debelu petu u stilu 70-ih i mokasine, retro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs