Modni trendovi

Večiti prugasti dezen: Nikada ne izlazi iz mode

Prugice mogu da nose i devojke koje prate modu, one koje biraju klasične komade, ali i romantične dame, a iako možda na prvi pogled izgledaju pomalo jednostavno, zahvaljujući različitim debljinama pruga i njihovim bojama, kombinacije su beskonačne
Moda
22:18h Autor:
Večiti prugasti dezen: Nikada ne izlazi iz mode
Foto: Shutterstock

Ove sezone je popularan cvetni dezen, prošle godine žene su ludovale za 3D printevima, pre toga za afričkim. Ipak, samo je jedan dezen večan i uvek popularan!

Radi se o šarmantnim prugicama koje su s istim ushićenjem nosile devojke i žene pre 100 godina, i modno osvešćene devojke danas.

Kako da pomoću prugica izdužite figuru i prikrijete nesavršen struk saznajte OVDE.

Prugice mogu da nose i devojke koje prate modu, one koje biraju klasične komade, ali i romantične dame, a iako možda na prvi pogled izgledaju pomalo jednostavno, zahvaljujući različitim debljinama pruga i njihovim bojama, kombinacije su beskonačne.

Nepravedno zapostavljen zimi, prugasti dezen oživljava tokom proleća i leta, kada ga rado kombinujemo sa jednobojnim komadima ili pak - s još prugica!

Za proleće 2014. predlažemo fantastičnu kombinaciju prugica sa žarkim bojama kao što su narandžasta, žuta, crvena, zelena, a za leto preporučujemo klasičan mornarski izgled koji uvek izgleda glamurozno i seksi.

A OVDE saznajte kakav model suknje najbolje pristaje vašoj građi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs