Trend

Svetske zvezde su lude za ovim čizmama: Ravne i udobne, a tako moderne! (FOTO)

Otporne su na kišu i loše vreme, tople su i udobne a pri tome moderne
Moda
16:52h Autor:
Svetske zvezde su lude za ovim čizmama: Ravne i udobne, a tako moderne! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

Dolaze dani kada će kiša non­-stop padati, napolju će biti hladno, mokro, bezvezno, a mi ćemo automatski uključiti “ne ustaje mi se iz kreveta, a kamoli izlazi iz kuće” raspoloženje. Jer jesen je stigla. A kako se slažu jesen i moda?

Pa, u principu, ne tako loše. Sada imamo mogućnost da se igramo sa materijalima, slojevima, bojama i dezenima i pokažemo svu svoju kreativnost kada je oblačenje u pitanju. A čak ni obući ne moramo da brinemo jer su tu – gumene čizme!

Da, one možda na prvi pogled ne izgledaju nimalo moderno i šik, ali to je samo na prvi pogled. Ako si i sama prinuđena da ih nosiš (jer, šta drugo pomaže kada je napolju skoro pa poplava) evo kako ipak možeš izgledati atraktivno i stilizovano!

U boji

Gumene čizme mogu izgledati sjajno u “stilskom” smislu ukoliko odabereš one u jarkoj, upadljivoj boji. Ne samo da svojim izgledom popravljaju “tmurno” raspoloženje, već i unapređuju tvoj jesenji stajling. Tvoje gumene čizme mogu da budu u boji koje uopšte i nema u tvom autfitu, a možeš ih upariti i sa nekim aksesoarom ili detaljem na garderobi. A koje boje dolaze u obzir? Plava, zelena, žuta, ljubičasta, crvena… Odaberi ove boje uz jednobojni, svedeni stajling, a kao što smo već rekli, dobar izbor je i još neki detalj u istoj nijansi, šešir, šal, torba, kako bi “zaokružila” celu priču. Biraj!

Cipele Sofije Vergare izazvale pometnju: Najgore što možete da prodajete ženama! (FOTO)

A photo posted by Lisa (@mrs.li_sa) on Oct 19, 2016 at 3:52am PDT

Ležerni izgled

Kada nosiš gumene čizme, s obzirom na njihov ne tako šik izgled, verovatno bi pomislila da treba da ih nosiš uz neke mnogo dobre odevne komade, ali – ne! Odaberi one ležerne, trendi autfite i upotpuni ih gumenim čizmama, ili klasičnim crnim, ili onim upadljivim o kojima je već bilo reči. Dakle, gumene čizme kao dodatak svakodnevnim, urbanim kombinacijama – je obavezan!

Ipak, u nekim slučajevima čak i uz sofisticirane kombinacije možeš poneti gumene čizme. Ukoliko se slažu u boji, ili na neki drugi način izgledaju šik (što zbog modela ili detalja na sebi), čak i čipkana haljina može izgledati kul u kombinaciji sa ovakvom kišnom obućom. Pa šta, budi smela i originalna!

6 jesenjih stilova za svaki dan: Jedan komad odeće potpuno menja izgled! (FOTO)

Ženstvene boje

Ono što je ženstveno, pastelno, romantično, pa čak i “candy” može izgledati jako moderno i zanimljivo, odnosno, autfit može učiniti veoma šik. Tako da, popravi sebi raspoloženje i osveži svoj jesenji autfit čizmicama u roze, plavoj, lila ili drugoj nežnoj, ženstvenoj boji kako bi dobila simpatični ženstveni izgeld.

Kako da se obučeš kao milionerka, iako to nisi: Trikovi sa garderobom! (FOTO)

A photo posted by Lili (@klavirilili) on Oct 15, 2016 at 1:08pm PDT

A photo posted by @fabulous_auri on Oct 20, 2016 at 5:32am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs