Pogledajte

Stil i lepota nemaju cenu: Ana u haljini od 275 evra njujorškog dizajnera! (FOTO)

Na svoje građansko venčanje koje je održano juče u Veneciji lepa srpska teniserka je došla u skromnoj i jednostavnoj ali prelepoj beloj haljini
Moda
18:50h Autor:
Stil i lepota nemaju cenu: Ana u haljini od 275 evra njujorškog dizajnera! (FOTO)
Foto: Profimedia

U džet setu je skoro pa nezamislivo da stanete pred oltar u kreaciji koja nije koštala minimum nekoliko hiljada evra s potpisom nekog viđenijeg kreatora. Ali Ana Ivanović nije kao većina poznatih žena, piše Elle.rs.

Na svoje građansko venčanje koje je održano juče u Veneciji lepa srpska teniserka je došla u skromnoj i jednostavnoj ali prelepoj beloj haljini.

Haljina je bila u prvom planu ne samo zbog pristupačne cene već i zbog Anine gracioznosti koja je u njoj izgledala sveže, mladalački i prilično romantično i ženstveno.

Bela, svilenkasta haljina bez rukava sa nacigovanim dekolteom koji je zatvoren do vrata i uzanom, maksi suknjom koja od struka je ukrašena našivenim faltama i volanima delo je njujorškog brenda Parker Farall čije kreacije mogu da se kupe samo putem online butika i velikih tržnih centara poput Neiman Marcusa.

Danas nas, kako prenosi nemački Bild, očekuje ipak veći spektakl s obzirom na to da će se par još jednom zavetovati na večnu ljubav u čarobnom venecijanskom hotelu "Aman Kanal Grande", inače prostoru u kom su se venčali između ostalih i Kluni i Amal. Mediji takođe procenjuju da je par izdvojio čak milion evra za svadbu, pa nalaze da je Ana upravo zbog toga odlučila da bude skromna u izboru venčanice...

Ovako izgleda bivša devojka Bastijana Švajnštajgera: Ni nalik na Anu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs