Bez greške

Prolećni stajling Ane Ivanović: Teget pantalone za šetnju gradom! (FOTO)

Najlepša teniserka sveta je već prvog dana proleća odbacila debele zimske komade, te prigrlila ženstvene krpice, u pastelnim bojama
Moda
17:58h Autor:
Prolećni stajling Ane Ivanović: Teget pantalone za šetnju gradom! (FOTO)
Foto: Instagram / Anaivanovic

Nakon što je pre dve nedelje posetila svoj rodni Beograd, teniserka Ana Ivanović rešila je da prve tople i lepe dane provede na egzotičnoj Majorci.

Tako je izlaske u našoj prestonici, zamenila sportom i rekreacijom na španskom ostrvu, koje lepa brineta posećuje svake godine, piše elle.rs.

Boja koju se žene plaše da nose: Kako da kombinujete najlepše nijanse zelene! (FOTO)

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 13. Мар 2017. у 1:03 PDT

Za celodnevnu šetnju i obilazak grada, kao i posetu nekih od najpopularnijih lokacija, Ana je odabrala jednu odličnu odevnu kombinaciju koja se može nositi u svim prilikama.

Mahom jednostavne komade, divnih pastelnih tonova, ona je spojila u divan outfit za dan, koji može mnogima poslužiti kao modna inspiracija.

Ana je iskombinovala teget pantalone na crtu i belu majicu sa diskretnim prugicama po sebi, koju je blago uvukla u pojas. Preko svega je ogrnula nežno rozi džemper, uparen sa dugačkom ogrlicom sa kićankom, detaljem koji je dao dozu prolećne razdraganosti njenom izgledu.

Kako bi se zaštitila od jakog sunca, teniserka je izabrala velike naočare sa braon staklima, a našu pažnju privukao je i veliki srebrni sat koji je "blistao" na njenoj ruci.

Ova odeća šteti vašem zdravlju, a nosite je svaki dan: Žene, bacite ovo odmah!

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 21. Мар 2017. у 6:48 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs