Mudre, pametne, interesantne

Nove Instagram zvezde koje imaju preko šezdeset godina: Žene carice! (FOTO)

Uvek stilizovane, uspešne, ne odustaju od mladalačkog stila - i ne treba
Moda
19:12h Autor:
Nove Instagram zvezde koje imaju preko šezdeset godina: Žene carice! (FOTO)
Foto: Instagram / Carmendellorefice_official Прати

Nema pravila! Ko kaže da samo klinci mogu da budu Instagram zvezde, piše Elle. Da trendi estetika ne zavisi od datuma rođenja, svedoče sledeće stilizovane dame. Novi svež modni pravac koji veliča bore i sedu kosu je tu, a to dokazuju i kampanje prestižnih modnih brendova..

20 lekcija starijih žena o životu: Cenite male stvari, radite ono o čemu ste sanjali!Karmen Del OrefićeAmerička glumica i model već sa petnaest godina bila je na naslovnici magazina Vog, a danas važi za jedan od najstarijih modela koji i dalje aktivno radi.Prefinjena Karmen bila je muza Salvadora Dalija, a danas i mnogih kreativnih direktora prestižnih modnih kuća. Njen svakodnevni moto je - uživaj sam sa sobom i samo za svoj račun.

Lin Slejter

Profesorka sa Fordham univerziteta slučajno je postala modna ikona kada su je u Njujorku slikali fotografi. Upravo po tome zove se i njen blog "Accidental Icon" (Slučajna ikona) na kome ističe da je to mesto za žene koje vode interesantno obične živote, eksperimentišu sa stilom, a zainteresovane su za sadržaj i sećanja. Prepoznatljiva po svom unikatnom komfornom stilu Lin je postala zaštitno lice brendova Mango i Uniklo.

Ponašajte se mudro: Ne radite sve odmah i sad, ostavite nešto i za sutra!

Објава коју дели MG (@marta_gronowska) дана 28. Мар 2017. у 1:16 PDT

Maje Mask Ona je preko pedeset godina model u modnoj agenciji, a danas je ponosna baka deset unuka. Pored manekenske karijere Maje je i nutricionista koja širom Amerike i Kanade drži predavanja o zdravom životu. Pre pet godina sa šezdeset pet godina krasila je naslovnu stranu kanadskog Elle-a.

Објава коју дели Maye Musk (@mayemusk) дана 9. Јул 2017. у 2:02 PDT

Објава коју дели Maye Musk (@mayemusk) дана 25. Апр 2017. у 9:38 PDT

Kolin HajdmanPronašli su je u sopstvenoj radnji u Kaliforniji. Svakodnevno slikajući njen unikatni stil, počinje njena priča na socijalnim mrežama. Tako je bivša stjuardesa postala modna ikona koja je danas sastavni deo svetske "Ag" kampanje. Da je pravi lider trenda kako moda ne poznaje godine, govori i njen životni moto: Ako ne sad, onda kad...

Saveti Helen Miren za svaku ženu: Ako ih poslušate, živećete bez opterećenja!

Linda RodinInstagram senzacija i bivši stilista za najprestižnije modne magazine danas ima preko sto hiljada pratilaca, a zaštitno je lice mnogih brendova. Sa pedeset godina napravila je svoju kozmetičku liniju, sa 60 istetovirala se prvi put, a danas sa 68 godina svakodnevno na Instagramu dokazuje da besprekorni trendi stil nema veze sa datumom rođenja, već stavom.

Објава коју дели Linda Rodin. (@lindaandwinks) дана 1. Апр 2017. у 10:27 PDT

Објава коју дели Linda Rodin. (@lindaandwinks) дана 17. Јан 2017. у 11:00 PST

Ajris Apfel

Sa devedeset šest godina poznata unutrašnja dizajnerka i dalje je modna ikona. Njen stil bio je proslavljen 2005. godine izložbom u Metropolitan muzeju, a 2013. godine svrstana je među pedeset najbolje obučenih žena sveta. Danas je Ajris vodeći modni konsultant mnogih svetskih brendova, kao i gostujući predavač na prestižnim dizajnerskim fakultetima.

Zašto 90% ljudi živi površno i glupo: Sami sebe varamo da smo ovo izabrali!

Објава коју дели Iris Apfel (@iris.apfel) дана 3. Мар 2017. у 2:07 PST

Објава коју дели Iris Apfel(@iris.apfel) дана 18. Мај 2017. у 3:42 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs