Izgledajte savršeno u svakoj prilici

Savršen stil za svaku damu: Trikovi koji će učiniti da sa 35 izgledate bolje nego sa 25! (FOTO)

Osvežite svoj klasični stil upečatljivim bojama i dezenima, ali nemojte koristiti više od 3 boje u jednoj kombinaciji

Moda
Autor:
Savršen stil za svaku damu: Trikovi koji će učiniti da sa 35 izgledate bolje nego sa 25! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Svaka žena želi da izgleda očaravajuće, bez obriza na godine. U mladosti još uvek tražimo svoj stil, eksperimentišemo, sve dok ne pronađemo nešto što nam zaista odgovara i ističe našu lepotu, figuru i osećaj za stil. Baš zato, u mladosti često i grešimo. Ipak, do 30 godine svaka žena bi trebalo da izgradi sopstveni stil. Danas vam predstavljamo nekoliko saveta koji će pomoći da sa 35 i više godina izgledate daleko bolje nego u ranoj mladosti.

1. Suknje i pensil haljine Ovakav tip suknji i haljina najbolji je izbor. One vizuelno izdužuju figuru i sakrivaju nesavršenosti. Najbolje je izabrati suknju visokog struka, dužine do kolena. Izaberite boju koju god želite, osim drečavo neonskih.

Uvek tražite broj veće: Ove odevne komade morate da kupujete u većoj veličini!

foto: Shutterstock

2. Pantalone Kada su u pitanju pantalone, preporučujemo jednostavne monohromatske modele. Najbolji su modeli bez upečatljivih detalja. S druge strane, možete staviti lep kaiš.

foto: Shutterstock

3. Različite kombinacije

Osvežite svoj klasični stil upečatljivim bojama i dezenima, ali nemojte koristiti više od 3 boje u jednoj kombinaciji.

Novac ne može da kupi stil: 10 jednostavnih i jeftinih caka za otmeni izgled!

foto: Profimedia

4. Pastelne boje Najvažnije je da se odlučite za prikladne boje. Na primer, svetloplava će odmah učiniti da izgledate mlađe, dok vam žuta verovatno neće dobro stajati. Okrenite se bež, braon, beloj, sivoj i boji slonovače.

foto: Shutterstock

5. Udobne štikle Da li vaše visoke štikle samo skupljaju prašinu, čekajući specijalne prilike? Ako je odgovor da, onda bi trebalo da nabavite barem jedan par nosivih, udobnih cipela sa srednjom štiklom.

One su sve promenile: Lekcije o stilu koje su nam donele 4 dame iz serije Seks i grad!

foto: Shutterstock

6. Stilizovani detalji

Dok je u izboru garderobe najbolje držati se proverene klasike, za biranje detalja možete se prepustiti svojoj mašti. Recimo, povremeno možete nositi lep šešir ili masivan nakit. Sjajan broš ili cipele u jarkoj boji dodaće ostaviće lep utisak.

foto: Shutterstock

7. Stvari koje bi trebalo izbegavati Kratke suknje - Rana mladost je iza vas, ne pokušavajte da je zadržite na silu. Izgledaćete smešno i neprikladno.

Preveliki dekolte - Nema ničeg daljeg od elegancije. Izaberite otvor koji ne otkriva previše.

Vidljiv donji veš - Ostavite ovakvu ekstravaganciju devojkama sa 20 godina. Već ste razvili svoj stil, a u ovome nema nimalo stila.

Majice sa tinejdžerskim printom - Bolje je da se odlučite za neobičan dezen, recimo šare zebre, umesto za ovakve majice.

Previše široka odeća - Ne sakrivajte svoju figuru preširokom odećom. Umesto toga, naučite da istaknete svoje dobre strane i vešto zamaskirate nedostatke.

Stil za svaku građu i džep: Važno je da se dobro osećate u onome što nosite!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs