Pogledajte

Kako pravilno ispeglati mušku košulju: Praktične cake olakšaće vam posao! (VIDEO)

Koristite funkciju prskanja vode na pegli pre samog peglanja košulje da biste omekšali tkaninu
Moda
19:50h Autor:
Kako pravilno ispeglati mušku košulju: Praktične cake olakšaće vam posao! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen / MR PORTER

Malo stvari tako snažno može da upropasti prvi utisak kod svakog muškarca kao neispeglana košulja. Neugledan izgled svakom upada u oči, posebno lepšem polu, piše menshealth.rs.

Košulje su važan deo garderobera svakog muškarca. Nose ih na posao, na sastanak, noćni izlazak ali i tokom letnjih meseci u kombinaciji sa bermudama. Vrlo je važno da košulje budu lepo ispeglane, međutim korišćenje pegle nije tako jednost

avna stvar kao što se na prvi pogled čini. Potrebno je određeno vreme da se savlada tehnika peglanja košulja, a mi vam donosimo osnovne tehnike koje će vam pomoći da obavite posao kako treba.

Kako ispeglati košulju?

Koristite funkciju prskanja vode na pegli pre samog peglanja košulje da biste omekšali tkaninu. Tokom peglanja koristite paru na pegli da biste dobili savršeno ispeglanu tkaninu. Evo nekoliko osnovnih koraka.

Kragna: na dasku za peglanje postavite kragnu po čitavoj dužini i ne zaboravite da peglom prođete po obe strane kragne. Malo snažnije pritisnite tkaninu i nekoliko puta prođite gore-dole po površini kragne.

Zaboravite na tesne i iscepane farmerice: Žene su prezadovoljne, ovo je hit model jeseni! (FOTO)

You Tube / Printscreen / MR PORTER
You Tube / Printscreen / MR PORTER

Manžete: kao i u slučaju kragne, ispeglajte prvo unutrašnji deo tkanine kako biste otklonili sve nabore. Takođe, peglajte tako što ćete sa spoljnih strana ići ka unutra.

Ramenica: ovo je najviši deo na leđima košulje. Peglajte u tehnici od spolja ka unutra, a zatim okrenite košulju i ispeglajte isti deo košulje sa druge strane.

Leđa: sad je red da se pozabavite ostatkom leđa, tako što ćete u slobodnom pokretu izravnati sve nabore.

Prednji deo: prvo ispeglajte lajsnu sa dugmadima tako što ćete pre svega koristiti vrh pegle. Zatim ispeglajte ostatak prednjeg dela.

Rukavi: vodite računa da tkanina sa obe strane bude lepo složena. Ispeglajte obe strane rukava vrlo detaljno, vodeći računa o svim detaljima, od vrha rukava do manžeta.

Suknja koja sakriva sve nedostatke: Žene su poludele za ovim trendom! (FOTO)

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs