Pogledajte

Najlakši način da izgledate mlađe nego što jeste: Prava garderoba briše godine! (FOTO)

Iskoristite moć ovih boja, i bićete više nego zadovoljne krajnjim efektom: izgledaćete mnogo svežije i mlađe
Moda
14:46h Autor:
Najlakši način da izgledate mlađe nego što jeste: Prava garderoba briše godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Dok je pravilo broj jedan da se osećate udobno u svojoj koži, šta god da nosite, tako postoji jedna stvar koja je jednako važna - nikada ne treba da biramo one odevne komade koji mogu da učine da izgledamo starije. Pored krojeva i izbora garderobe, na to prvenstveno imaju uticaj boje, piše Elle.rs.

S obzirom na to da mladolik izgled svi želimo da postignemo, jedan od najefektivnijih načina da postignemo taj sjaj i svežinu je da se služimo bojama - koje najvše odgovaraju našem tenu kože. Tako smo pronašli one koje nam definitivno pomažu u tome. U nastavku vam predstavljamo 4 boje koje će vaš izgled učintii mlađim...

Tirkizna

Tikrizna boja daje sjaj svakom tonu kože. Postoje mnoge varijacije ove boje, koje sadrže više plavih ili zelenih tonova. Ako imate svetliju put, pronađite savršenu nijansu tako što ćete povući rukav i pogledati u vene iznad dlanova. Ako više vuku na plavu ili zelenu, onda takvu tirkiznu i vi izaberite. Ako imate tamnu kožu, odgovaraće vam svaka nijansa tirkizne.

Dama od stila mora da zna: Ovih 10 trendova su totalni aut u 2017! (FOTO)

Ciklama

Žene, posebno one sa svetlim tonom kože, treba da zamene pastelnu ružičastu sa onom koja sadrži crveni podton. Razmislite o purpurnocrvenim nijansama ili bojama fuksije i maline. Jednom kada je isprobate i vidite njene efekte- odnosno vidno osvežen izgled, želećete da nosite komade samo u ovoj boji.

Nova crna

Poznato je da crna često čini izgled starijem. Ona ističe fine linija bora, a kesice ispod očiju, koje većina žena ima, čini tamnijim i vidljivijim. Ako je vaša omiljena boja upravo crna, nikako ne treba da odustanete od nje. Ali zato naš savet je da probate tamnu ugalj sivu i mornarsko plavu.

Kako da kupite odeću koja će vam trajati godinama: Dovoljno je da proverite 3 stvari!

Plava

Još jedna boja koja laska damama u godinama je tzv. periwinkle nijansa. Reč je o srednje plavoj boji, koja u sebi sadrži tonove ljubičaste. Što se tiče ove boje, ona će odgovarati svim ženama bez obzira na ton kože.

Nećete verovati šta Kejt Midlton i Ana Ivanović imaju zajedničko: Krajnje neočekivano! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs