Modni predlog

Ženstveno i ležerno: Kako da nosite šorts ovog leta! (FOTO)

Obezbedite nekoliko modela šortsa od pamuka, svile i lana, i to ravnog kroja, nalik kraćim bermudama
Moda
04:52h Autor:
Ženstveno i ležerno: Kako da nosite šorts ovog leta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Držite se neutralnih boja, a detalji neka budu što jednostavniji i ležerniji jer u šortsu ovog leta treba da izgledate ženstveno i opušteno, piše elle.rs.

Iako je teksas šorts ovog leta napustio tron, ustupajući mesto drugim modelima i materijalima, to opet ne znači da ne bi trebalo da ga nosite. Teksas šorts je uvek u trendu.

Trendi mornarski stil: Evo kako da ga nosite! (FOTO)

Obezbedite nekoliko modela šortsa od pamuka, svile i lana, i to ravnog kroja, nalik kraćim bermudama, jer upravo takvi modeli dominiraju u ponudi svetskih brendova ali i kod luksuznih modnih kuća.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na tržištu mahom možete da pronađete modele u svim nijansama camel boje, bele i vanilažute, dok se jarke boje jedino provlače kroz neke pruge.

Uz šorts možete da kombinujete providne bluze od tila, viskoze, pamuka, bez rukava i bilo kakvih detalja. Zatim, majice u prepoznatljivom mornarskom dezenu, kao i bele košulje sa karnerima.

Bela haljina: Kako da je nosite ovog leta! (FOTO)

Akcenat je na obući pa se potrudite da neko izdanje sa šortsom dovršite efektnim parom espadrila, rimljanki ili ravnih sandala od meke ili prevrnute kože.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs