Kraljica stila

Modna lekcija Šeron Stoun (58): Za dobar izgled ne treba da budete ni mladi, ni goli! (FOTO)

Šik izdanje lepe glumice oduševilo žene
Moda
21:54h Autor:
Modna lekcija Šeron Stoun (58): Za dobar izgled ne treba da budete ni mladi, ni goli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna glumica Šeron Stoun uskoro duboko gazi šestu deceniju, a iako će uskoro napuniti 59. godina, ponovo je dokazala da za stil i dobar izgled ne morate da budete ni mladi, ni goli.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, fotografi su primetili glumicu dok je izlazila iz jednog restorana u Los Anđelesu, a pažnju svih prisutnih privukla je zbog svojih nogu. Tačnije, zbog pantalona koje je odabrala.

Zakletva dame od stila: Ovako ne sme da izgleda nijedna žena u pedesetim!

Metalik je već nekoliko sezona apsolutni hit, a Šeron se usudila da ponese jedan model koji još ima i šljokice u zlatnoj i srebrnoj boji. U pitanju je veoma riskantan komad, koji nije lako uklopiti, ali glumica je to, kao i obično, uradila baš kako treba.

Budući da ovakvi modeli vizualno proširuju figuru, glumica je pokazala da je još uvek u dobroj formi i da je njeno telo savšreno, kakvim ga i pamtimo.

Zakopčane do grla: Kragna, modni detalj koji osvaja svet! (FOTO)

Uz hit pantalone, Šeron je ponela džemper, ravne mokasine i diskretnu torbicu i dala ženama širom sveta ideju kako da se obuku u opuštenim, ali i elegantnijim prilikama.

Odevna kombinacija Šeron Stoun još jednom je pokazala da možete da budete i te kako moderni, iako vam je telo potpuno pokriveno.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs