Ovo od nje nismo očekivali

Divlji kombinezon Džesike Albe (36): Provokativno rođendansko izdanje zgodne mame! (FOTO)

Nebrojeno puta isticala je da nikad ne voli da otkriva previše, ni da naglašava svoje adute, pa je provokativno i pomalo divlje rođendansko izdanje pravo iznenađenje
Moda
19:24h Autor:
Divlji kombinezon Džesike Albe (36): Provokativno rođendansko izdanje zgodne mame! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica i uspešna poslovna žena Džesika Alba proslavila je 36. rođendan velikom tematskom zabavom, a domaćica i gosti pojavili su se u glamuroznim izdanjima, inspiriranim disko groznicom.

Majka dve devojčice sve ređe se pojavljuje na bioskopskim platnima, ali je zato u kratkom roku izgradila poslovno carstvo vredno preko milijardu dolara, smatraju je modnom ikonom i bjuti guruom, a svoje savete o zdravom načinu života i lepoti svakodnevno deli s milionima sledbenika na društvenim mrežama.

Poznata je po istančanom modnom stilu, zbog čega se redovno nalazi među najbolje odevenim ženama na svetu, pogotovo kad je "street style" moda u pitanju. Alba neguje jednostavan, kežual stil, bez previše modnih dodataka, a baš zbog toga njen otkačeni rođendanski stajling upada u oči jer tako nešto lepa brineta zasigurno nikad ne bi obukla za normalan izlazak.

Kupaći kostim koji savršeno prikriva višak na stomaku: Bez blama na plaži! (FOTO)

Nedavno je otkrila koji bi bjuti savet dala mlađoj sebi: "Ne treba uvek da imaš previše našminkano lice. Zapravo sam nosila previše šminke kad sam bila tinejdžerka. Nisam znala sve dok nisam bila u 20-im da postoji i 'no makeup' ". Alba je priznala i da ne žali ni za čim, ali da definitivno nikad više kosu ne bi ofarbala u plavo.

Nebrojeno puta isticala je da nikad ne voli da otkriva previše, ni da naglašava svoje adute, pa je provokativno i pomalo divlje rođendansko izdanje pravo iznenađenje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovoga puta zahvaljujući dekoltiranom kombinezonu bez naramenica pokazala je možda malo više nego što je nameravala, a stajling je upotpunila providnim tačkastim bolerom i čipkastim rukavicama bez prstiju, kao i neizostavnim mrežastim čarapama i lakovanim štiklama. Da bi utisak bio potpun, tu su bile naglašena šminka i glamurozna frizura u maniru prave disko zvezde. Modno se uskladio i suprug Keš Voren koji je za ovu priliku nabacio upadljivo odelo s leopard printom posuto šljokicama, a stajling upotpunio šeširom i tankim šalom.

A post shared by Cash Warren (@cash_warren) on Apr 28, 2017 at 2:44pm PDT

Voren je lepoj supruzi na svom profilu na Instagramu uputio i romantičnu rođendansku čestitku, napisavši, između ostalog: "Reči ne mogu da opišu koliko te volim. Hvala ti što si mi pružila životna iskustva koja se ne mogu rečima opisati."

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs