Nestvarno lepa

Blejk se pojavila u stilu princeze: Modni kritičari ostali bez teksta! (FOTO)

Glumica je obukla haljinu o kojoj mašta 90 posto žena na svetu i sve kritičare ostavila bez komentara
Moda
17:48h Autor:
Blejk se pojavila u stilu princeze: Modni kritičari ostali bez teksta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Blejk Lajvli svakim danom izgleda sve lepše, a kako prolaze dani filmskog festivala u Kanu ona ne prestaje da oduševljava modnim izborima.

Slavna glumica je trudna po drugi put i nakon devojčice Džejms, zajedno sa suprugom Rajanom Rejnoldsom očekuje još jednu bebu.

Ali, ovih dana njeni glamurozni i besprekorni stajlinzi koje ovih dana pokazuje na najprestižnijem filmskom festivalu u Kanu neodaju utisak da pati od trudničkih mučnina, već naprotiv, nikada nije bila lepša.

Žena koja ne greši: Blejk Lajvli u idealnoj kombinaciji za leto! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

I poslednja kreacija to dokazuje jer nakon zlatne uske Versaći haljine, koja je istakla sve njene obline, Blejk dokazuje da je jednako zanosna i u kreaciji tipičnoj za princeze.

Prelepa haljina je kao stvorena je za bal. Gornji deo kreacije od nežno plave svile posut je još nežnijim cvetićima, dok je donji deo u slojevima dobio moderno ruho klasične haljine za princeze.

Uz vrpcu koja dodatno naglašava nežnu i romantičnu poruku, Blejk je u haljni Vivijen Vestvud zaista blistala. I naravno, poput prave Pepeljuge, imala je sjajne cipele i podignutu plavu kosu s ukrasima.

Bilo da nosi otkačeni Šanelov kaput, torbicu u obliku ribe ili balsku haljinu, ona jednostavno izgleda kao da je sišla s naslovne strane, a ne treba zaboraviti da ona sama sebi pravi frizuru i šminka se, pa čak i na crvenom tepihu.

Najlepša trudnica na Met Gala večeri: Blejk Lajvli u Barberi haljini! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs