Koja dama je najlepša?

Crveni tepih u Londonu: Glamurozne haljine, šampanjac, dve hiljade zvanica! (FOTO)

Na ovogodišnjoj dodeli prestižnih britanskih modnih nagrada najviše komplimenata na račun stajlinga dobila je manekenka Rouzi Hantington Vajtli
Moda
09:54h Autor:
Crveni tepih u Londonu: Glamurozne haljine, šampanjac, dve hiljade zvanica! (FOTO)
Foto: AP
1 / 9 Foto: AP

Od svih zvanica sa A liste najveću pažnju, ali i hvalospeve na račun kreacije i figure, dobila je Rouzi Hantington Vajtli, ali i Lejdi Gaga koja se na ovogodišnjoj dodeli BFA-a pojavila u uzanoj, dugačkoj crvenoj haljini s prozirnim, čipkanim rukavima, piše Elle.rs.

Dominacija gole Dženifer Lopez: Svečane haljine na dodeli Američkih muzičkih nagrada! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Ovogodišnja dodela prestižnih britanskih modnih nagrada The British Fashion Awards 2015. okupila je preko 2 hiljade zvanica! Skoro trostruko manje je učestvovalo u glasanju, birajući top 16 pobednika.

Foto: AP
Foto: AP

Dok je crveni tepih pripao prelepoj i seksi Rouzi Hantington Vajtli, koja se pojavila u svetlucavoj haljini dubokog dekolta i Lejdi Gagi koja sve više oduševljava svojim "normalnim" i glamuroznim izdanjima, na polju nagrada je dominirao Dž. V. Anderson koji je odneo kući čak 2 nagrade, za Muškog i Ženskog dizajnera godine.

Iako ove godine nije dobila nijednu nagradu, Viktorija Bekam se pojavila ruku pod ruku sa Dejvidom u crnom, smoking odelu uživajući u događaju koji se održavao u London Koloseumu.

Kraljica Ranija u poseti kraljici Leticiji: Dve dame od stila na jednom mestu! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

Čak 1,374 flaša šampanjca je popijeno u ovoj glam noći, dok je pojedeno 800 meksičkih krofni, a kompletan prostor je opsluživalo 42 konobara.

Preostale fotografije pogledajte u galeriji ispod teksta!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs