Šta joj bi da se ovako obuče?

Potpuni modni promašaj Penelope Kruz na crvenom tepihu: Najgore izdanje lepe glumice do sada! (FOTO)

Penelope Kruz i Havijer Bardem u Madrid su doputovali na premijeru svog novog filma "Loving Pablo", ali umesto u elegantnoj haljini, kako priliči ovakvoj prilici, glumica se za crveni tepih obukla kao da ide na kafu, a ništa bolji nije bio ni njen suprug

Moda
Autor:
Potpuni modni promašaj Penelope Kruz na crvenom tepihu: Najgore izdanje lepe glumice do sada! (FOTO)
Foto: Reuters / Susana Vera

Na španskoj premijeri filma "Loving Pablo" u Madridu, Penelope Kruz i Havijer Bardem bili su glavne zvezde događaja, iako tako nisu izgledali. Holivudski par, koji u filmu igra glavne uloge, novinarku Virhiniju Valjeho i najpoznatijeg narko šefa Pabla Eskobara, na premijeru svoje kriminalističke drame stigao je u opuštenom izdanju koje nikoga nije oduševilo.

foto: Reuters / Susana Vera

Španska glumica za filmsku premijeru u svojoj domovini nije se puno potrudila, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da na svakom crvenom tepihu uvek nadmaši sva očekivanja. 43-godišnja lepotica se crvenim tepihom prošetala u crnoj plisiranoj haljinici sa satenskim obrubom, ispod koje je nosila crne najlonke.

Rekla Ne plastičnim operacijama: Da li je ovo najlepša Španjolka? (FOTO)

foto: EPA / Juan Carlos Hidalgo

Umesto elegantnim štiklama, lepotica je stajling začinila visokim crnim čizmama do iznad kolena, dok je haljinu istakla kaišem i kožnom jaknom ukrašenom cirkonima s potpisom modne kuće Versaće. Jedino što je za pohvalu su mejk ap i frizura, ali, nažalost, to nije uspelo da popravi ukupan utisak.

Španska glumica blistala na dodeli nagrada: Fatalno izdanje Penelope Kruz u Parizu! (FOTO)

foto: Reuters / Susana Vera

Slavnoj lepotici nije pomogao ni suprug i kolega Havijer Bardem, s kojim je u braku od 2010. godine. Šest godina stariji glumac na premijeru je stigao u izgužvanim plavim pantalonama i polo majici, patikama i sivom sakou. Bez obzira što nije reč o holivudskoj premijeri, slavni par je ipak mogao da se malo više potrudi ili da barem ne ostavi utisak kao da bi radije bili negde drugde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs