pogledajte

Najmoćnije izdanje Ivanke Tramp ikad: Ova 3 odevna komada svaka žena treba da ima! (FOTO)

Ivanka Trump zna na koga treba da se ugleda!

Moda
Autor:
Najmoćnije izdanje Ivanke Tramp ikad: Ova 3 odevna komada svaka žena treba da ima! (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Profimedia

Napuštajući vazduhoplovnu bazu u Merilendu u četvrtak, ćerka predsednika Amerike svojom odevnom kombinacijom je ostavila sve bez reči, piše Elle.

Fotografije koje su se munjevitom brzinom proširile Internetom bile su obasute nizom komentara koji su se odnosili na njen savršen izgled, ali i na to da izgleda tako moćno kao da je ona predsednica Amerike, a ne njen otac.

Ivanka Tramp poput Brižit Bardo: U Belu kuću uvela smeli trend! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako nas na prvi pogled može navesti misao da je lepa plavuša preuzela modni recept od svoje maćehe Melanije koja je u više navrata demonstrirala savršena i efektna izdanja

Podsetimo da ju je modna javnost često kritikovala zbog konzervativnih izdanja, jednoličnih krojeva, kao i sigurnih kombinacija, ali sada Ivanka je odgovorila i to na veoma primeren način.

Ivanka Tramp nije baš svetica: Skandal iz mladosti kojeg bi sada najradije izbrisala!

foto: Profimedia

Sudeću po fotografijama, Ivanka je izgledala kao manekenka koja pozira za neku prestižnu modnu kampanju ili editorijal u crnom ansamblu koji su činili pantalone i rolka. Crnu podlogu Ivanka je finiširala fantastičnim predimenzioniranim kamel kaputom naglašenih revera i džepova.

Igra boja, moćan hod, puštena plava kosa i torba u ruci, dozvolili su nam da kažemo da je 36-godišnjakinja pravi primer uspešne dame koja se ovog puta obukla bez najmanje greške - moderno, trendi i moćno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs