Vreme je za promene

Oblačenje posle 40-e: Ovih 9 stvari zaboravite da postoje! (FOTO)

Saveti za sve dame

Moda
Autor:
Oblačenje posle 40-e: Ovih 9 stvari zaboravite da postoje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vreme leti, i ne samo se moda menja, već i mi. S godinama, garderoba koja čini da izgledamo kao milion dolara ne može biti ista. Modni stilisti i eksperti za modu kažu da na određene odevne komade možete slobodno da zaboravite nakon 40. godine.

Pogledajte veoma pažljivo. Možda još uvek nosite neki od odevnih predmeta sa ove liste, a to bi trebalo!

1. Redovno nošenje klač tobica Mlade devojke mogu da nose klač torbice kao svakodnevni aksesoar. Nakon 40. godine, bolje je da ih nosite samo u specijalnim prilikama. Dajte prednost mini torbama običnim danima.

Najbolje frizure za žene posle 40-e: Podmladiće vas i do 10 godina! (FOTO)

A post shared by VIVE Profit (@viveprofit) on

2. Narukvice sa privescima Često su ove narukvice veoma važne njihovim vlasnicima zbog lepih uspomena na neke događaje ili voljene osobe. Međutim, ovaj tip aksesoara može izgledati detinjasto, pa je bolje da zaboravite na njih u odraslom dobu.

A post shared by @rogarii on

3. Čarape u jarkim bojama Samo školarke mogu da dozvole sebi da nose ovakve unihopke. Žena u njima može izgledati komično. Ako ne i tragično.

Savršen zimski stil: Ovako to rade najbolje obučene dame iz Amerike, Nemačke, Austrije! (FOTO)

A post shared by Whitney Duden (@whitney_lynne) on

4. "Muški" duksevi Tinejdžerke izgledaju sićušno i ranjivo u ovakvoj odeći. Odrasla žena jednostavno ne izgleda dobro obučena u ovakvoj odeći. Bolje birajte gaderobu u vašoj veličini.

5. Bezoblični kardigani Ne postoji kardigan koji ne može da zameni dobro skrojen sako u neutralnoj boji. Zato slobodno kažite zbogom širokim bluzama i kardiganima.

Zbog traume iz detinjstva izgubila veru u ljubav: Imala je mnogo ljubavnika, ali njega nikad nije prebolela! (FOTO)

6. "Tinejdžerske" haljine Ako vam je haljina dobro stajala 10 godina i obasipani ste komplimentima, ne postoji garancija da će tako biti i nakon što pređete 40. godinu.

7. Odeća sa simbolima sportskih timova i muzičkih grupa Ako ste zaista zagriženi za neki sportski tim, izbegavajte da nosite odeću sa njihovim logoom do sledeće utakmice. Međutim, ako kupujete odeću sa simbolima bendova ili sportskih ekipa samo zato što izgleda "kul", bolje ponovo razmislite.

Najnoviji modni hit među poznatim ženama: Nećete verovati za šta daju po 1.000 evra! (FOTO)

8. Kape sa bućkama Ovo je isti slučaj kao i unihopke u boji i postoji tanka linija između fascinacije i komedije.

9. Pantalone neodređene veličine Ovakve pantalone teško da ikome mogu dobo da stoje, uključujući žene preko 40 godina. Najbolje da zaboravite da uopšte postoje.

Hit pantalone za 2018: Stoje svakoj ženi, slažu se bukvalno uz sve! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs