Pogledajte

Oni su pomerali granice: Ljubavni parovi sa najviše stila! (FOTO)

Hashtag #couplegoals dobro pristaje ovim ljubavnim parovima koji su svojim pričama i stilom punili naslovne strane...

Moda
Autor:
Oni su pomerali granice: Ljubavni parovi sa najviše stila! (FOTO)
Džad Lou i Sijena Miler, Foto: Profimedia

Poznati se stalno sastaju i rastaju i danas je teško pohvatati ko, s kim, kada i zašto, pogotovo ako govorimo o Instagram generaciji selebritija kod kojih je dužina veze recipročna dužini Instagram Storija.

Parovi o kojima pišemo danas su bili medijske zvezde sami za sebe, a zajedno su činili omiljenu temu svih medija, kako tabloida, tako i modnih koji su ih slavili i prodavali kao najstajliš ljubavne pakete.

Sijena Miler: Dve moderne kombinacije u režiji prelepe glumice! (FOTO)

Vog ih je vukao za rukav za zajedničke editorojale, "House & Country" su pokušavali da zavire u njihove vikendice prosute širom sveta, "Vanity Fair" ih je tretirao kao potomke kraljevske porodice.

Džejn Birkin & Serž Genzbur

foto: Profimedia

Upoznali su se na snimanju filma "Slogan" 1968. godine i protivno onome što svi misle, ovo nije bila ljubav na prvi pogled.

Šta više, Birkin je prezirala Genzbura pa se poverila prijateljicama kako je dobila bahatog i arogantnog partnera koji treba da joj glumi ljubavnika.

Genzbur ju je razuverio jedne večeri kada su zaplesali na partiju koji je ekipa priredila nakon dugog dana snimanja. Tog trenutka započela je jedna od najkontroverznijih ljubavnih veza 70-ih godina, koju su francuski mediji pratili kao da se radi o sapunici.

Njihove svađe su takođe bile legendarne i javne. Jednom prilikom ga je gađala pitom na ulici dok je on besno hodao bulevarom Sen Žarmen. Kako njen potez nije prošao uspešno, bacila se u reku Senu. Prolaznici su bili šokirani prizorom, samo da bi Birkin izašla iz reke i otišla kući sa Genzburom ruku pod ruku.

Stilski su funkcionisali besprekorno. Ona je i danas jedna od najvećih modnih ikona čiji stil kopiraju mlade Francuskinje, ali i sve devojke širom sveta inspirisane Birkin stilom.

Pletena korpa, mikro mini haljina, one famozne šiške i cigareta Žitan u ruci - uvek će ostati zaštitni znak Džejn Birkin.

Serž i Džejn Birkin: Divlja i neobuzdana ljubav o kojoj se i danas priča! (FOTO, VIDEO)

Aleksa Čang & Aleks Tarner

foto: Profimedia

Vojska obožavatelja je bačena u očaj kada je omiljeni rok par objavio da više nisu zajedno. Bili su zajedno četiri godine dok su "Arctic Monkeys" još bili poznati indi bend u Velikoj Britaniji (2007.-2011.), daleko od današnje planetarne slave i Tarnera kao nekog američkog Boga rok muzike s obzirom na to kakav imidž fura.

Aleksa je bila mlada voditeljka i neprikosnovena "it" devojka čiji je stil došao pod radar britanskog Voga. Zajedno su izgledali kao poster za kul indi klince, a njihove fotografije snimljene na ulicama Londona ili na partijima su postale lice i naličje "Tamblera".

Poznata šminkerka pokazala nekoliko trikova: Aleksa Čang glamuroznija nego ikada! (VIDEO)

Kejt Mos & Džono Dep

foto: Profimedia

U 90-ima nije bilo fotografisanijeg para od njih. O njima znamo sve: on je bio zločesti dečko Holivuda, seks simbol zbog kog su devojčice sekle vene.

Ona je bila najveći model trenutka i modna ikona u nastajanju. Zanimljivo je da kada gledamo "street style" fotografije Kejt Mos, i danas izgleda modernije od većine modela i glumica koje se šetaju pred paparacijima. Znate šta je najbolje od svega? Nikada se nije previše trudila, kao ni Džoni.

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

Sijena Miler & Džad Lou

foto: Profimedia

Njihova veza je počela na snimanju filma "Alfie" u kojem Lou glumi vozača limuzine koji je poprilično oportunistički nastrojen. Sijena je tada bila novo lice, Lou je bio seks simbol i to oženjeni seks simbol.

Logično, početak veze je izazvao histeriju u britanskim medijima kojima su ovo dvoje postali glavna meta. Sijena se brzo pretvorila u trendi devojku, a mnogi su je tada nazivali naslednicom Kejt Mos.

Njene boho kombinacije, plava raspuštena kosa i Lou pod rukom, koji je izgledao kao neki dendi plejboj osigurali su im naslovne strane Voga, bezbroj editorijala i natpisa u novinama.

Raskinuli su jer je Lou

spavao sa dadiljom. Eh.

Kada se dadilje umešaju u brak: Koje su holivudske legende ukrale baš one? (FOTO)​​​​​​​

Mik Džeger & Bjanka Džeger

foto: Profimedia

Mik Džeger je oduvek bio oličenje stila, jedini frajer koji je (pored Prinsa) mogao da obuče roze pantalone i kratak top, a da je pritom izgledao jako seksi.

Bjanka je bila neokrunjena kraljica Studija 54, lepotica egzotičnih korena koja je izgledala kao da spava u Halstonovom studiju.

Zajedno su napravili toliko modnih promena da je teško izdvojiti samo jedan modno istorijski trenutak. Od venčanja na kojem se ona pojavila u belom blejzeru sa velikim šeširom na glavi, pa sve do alkoholom natopljenih večeri u Studiju 54 gde je plesala u plisiranim Halston haljinama, Bjanka & Mik će zauvek ostati najstajliš par 70-ih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs