godine su samo broj

Karla Bruni (50) u rok fazonu: Bivša prva dama Francuske u kožnim pantalonama! (FOTO)

Pevačica, kantautorka, supermodel, bivša prva dama, majka - Karla Bruni ni u 50. godini života ne staje i pritom izgleda fantastično. U Njujork je stigla kako bi promovisala voj novi album 'The French Touch" na kojem po prvi puta peva na engleskom jeziku, a prošetala je ulicama ovog grada u uskim kožnim pantalonama...

Moda
20:57h Autor:
Karla Bruni (50) u rok fazonu: Bivša prva dama Francuske u kožnim pantalonama! (FOTO)
Karla Bruni, Foto: Profimedia

Slavna manekenka 90-ih godina prošlog veka, nedavno je šetala modnom pistom na reviji Versaćea povodom 20. godišnjice smrti dizajnera Đanija Versaćea. Karijeru modela započela je sa 20 godina.

Družeći se sa modnom elitom naučila je mnogo toga o stilu, pa je besprekorno izgledala i u ulozi francuske prve dame od 2008. do 2012. godine.

Karla neguje jednostavan stil. Bira odeću koju može nositi celi život, pa je tako iz ormara izvukla uske kožne pantalone koje bi malo koja 49-godišnjakinja mogla da ponese.

Na nogama je imala cipele do gležnjeva, majicu sa natpisom i tamnoplavim sakoom sa prugicama, a isti je sako nosila i na farmerice i majicu sledećeg dana.

Supermodeli 90-tih zatvorili reviju Versaće: Sindi, Naomi, Klaudija! (VIDEO)

foto: Profimedia

Zasijala je i u šik izdanju sa tamnoplavim farmerkama i cipelama na petu, koje su još dodatno izdužile njene vitke noge.

One menjaju pravila: 10 sjajnih prvih dama koje su zasenile svoje muževe (FOTO)

foto: Profimedia

Pevačica i supermodel koja je o bila prva dama - njen suprug Nikolas Sarkozi bio je 5 meseci na čelu Francuske kada je objavio da se razvodi, a samo nekoliko meseci kasnije uplovili su u bračnu luku.

Šta Srpkinje treba da nauče od Francuskinja: Trikovi za neodoljivu lepotu!

foto: Profimedia

Karla savetuje kako se nikada ne treba odevati za "bolju polovinu" jer to najčešće znači da se treba ogoliti. "Suprug me i dalje jako privlači i mislim da i ja njega još uvek privlačim - barem se nadam nakon 10 godina!" rekla je o odnosu sa bivšim francuskim predsednikom, sa kojim ima petogodišnju devojčicu Džuliju i sa kojim deli četvoro dece iz prethodnih brakova.

Bog im dao lepotu, hrabrost i harizmu: Ovako izgledaju najlepše žene svih vremena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs