Vreme je za promene

7 odevnih komada koje niko ne treba da nosi: Žene od stila su ih odavno bacile!

U zimskim mesecima vaš kaput ili jakna predstavlja jedini način da pokažete svetu koliko ste zaista upućeni u modu
Moda
14:46h Autor:
7 odevnih komada koje niko ne treba da nosi: Žene od stila su ih odavno bacile!
Foto: Profimedia

Dama od stila ne mora da isprati baš svaki trend - dovoljno je da ubacite nekoliko hit detalja u svakoj sezoni i bićete savšreno stilizovani bez mnogo muke.

Ali, ono što takođe treba da ispoštujete jeste da nikako ne nosite sledećih 7 stvari - žene koje znaju šta je stil, odavno su odustale od njih!

Uske farmerice koje izgledaju jeftinoIzlizane, tesne farmerke koje pucaju na vama su veliko Ne.

Crni komadi odećeAko želite da se istaknete, zamenite vaš stari crni kaput za nešto interesantnije i razigranije. Razlog za to jeste taj što u zimskim mesecima vaš kaput ili jakna predstavlja jedini način da pokažete svetu koliko ste zaista upućeni u modu, piše Elle.rs.

Kako da se obučeš kao dama: Besprekorni stil, pristaje svakoj ženi! (FOTO)

A photo posted by Olivia Emily (@oliviaemilyx) on Jan 24, 2017 at 4:42am PST

Stari par trenerkiSa toliko dizajnerskih sportskih komada odeće koji se nude na tržištu, ne postoji pravi razlog zbog kojeg biste i dalje bili vezani za stari par trenerki kada želite da se osećate udobno. Umesto toga, uložite u uglađenu sportsku garderobu poput dobrog para helanki i sečenih dukseva.

Obuća koja više nije u trenduI dalje vam ruka polazi za gumenim japankama i patikama sa platformom kada je prilika takva? Vreme je da ih zamenite modernijim komadima, kao na primer somotskim čizmama do članaka, papučama sa otvorenom petom...

Kad ne znate šta da obučete za posao: Ugledajte se na kraljicu Leticiju! (FOTO)

Komadi garderobe koji imaju apsolutni sviDok je vrlo teško odoleti popularnim komadima, prošetajte po gradu i uđite u jednu od radnji u uskim uličicama da biste pronašli neki komad garderobe koji će vam više pomoći u izražavanju vaše individualnosti.

Prekratko ili preusko? Ne, nikako!Devojke iz sveta mode su odavno zaboravile ‘seksi’ komade i zamenili ih sa oversized načinom odevanja. Primera radi, umesto haljina u kojima ne možete da dišete, probajte svilenkastu haljinu koja lepršavo pada ispod kolena.

Najlakši način da izgledate mlađe nego što jeste: Prava garderoba briše godine! (FOTO)

Agresivan nakitAko ste ljubitelj oversized nakita koji ističe vašu ličnost, odlučite se za komade koji su moderniji i atraktivniji, ili zadržite delikatne i smirenije komade kako bi postigli nešto svedeniji izgled.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs