Nabavite ih

7 haljina koje nikad neće izaći iz mode: Svaka žena treba da ih ima! (FOTO)

Udobne su, prelepe i lako ih je uklopiti sa mnoštvom aksesoara i obuće
Moda
19:36h Autor:
7 haljina koje nikad neće izaći iz mode: Svaka žena treba da ih ima! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Kada ne znate šta da obučete, tu su nezaobilazne haljine, koje vire iz vašeg ormara i odmah rešavaju stvar.

Ako imate dilemu koju prvo kupiti, predlažemo vam da bude mala crna, koja je idealna za sve prilike. Klasični krojevi, duge, kratke, oplemenjene detaljima su provereni modni izbor i zato ga preporučijemo.

Koju god sa sledeće liste da odaberete, ne možete da pogrešite, jer sledećih 7 haljina nikada neće izaći iz mode!

1. Poslovna haljinaIako na vašem radnom mestu možda ne postoji propisan "dress kod", nabavite jednu jednostavnu i strogo krojenu haljinu koju ćete moći da nosite na intervjue ili važne poslovne sastanke. Takvi modeli lako se kombinuju s blejzerom, modnim detaljima i nakitom.

Top 5 izdanja Olivije Palermo: Žena koja stvarno ima stila i ukusa! (FOTO)

A post shared by comma (@commafashion) on Apr 7, 2017 at 7:52am PDT

2. Duga haljinaSavršena za dane kada možda niste raspoložene za pantalone. Haljinu možete nositi u svakoj prilici, prilagodljiva je sezonama i jako je udobna, pa funkcionše i za putovanja.

3. Dnevna haljinaJedan ovakav model svakako bi trebalo imati u ormaru za prilike kada vam treba nešto malo više od farmerica i obične majice. U svakom slučaju, odlična je alternativa vašim uobičajenim dnevnim kombinacijama.

Model šešira koji stoji svakoj ženi: Uklapa se u svaku odevnu kombinaciju! (FOTO)

4. Formalna haljinaTo je onaj model koji nosite u svim svečanijim prilikama - od venčanja pa do formalnih večernjih druženja. Neka bude duga ili dužine ispod kolena. Odaberite boju i model koji laskaju vašoj puti i obliku tela, pa ćete je svaki put moći ponovo da nosite sa drugačijim aksesoarima.

5. Letnja haljinaSvakako treba imati jednu omiljenu haljinu u kojoj ćete provesti celo leto. Neka istakne vaše najbolje atribute. Odaberite udoban model od prirodnih materijala koji možete nositi na ravne cipele ili one s visokom potpeticom.

Svi su gledali Aleksandru Meljničenko u Parizu: Koga je to povela sa sobom? (FOTO)

6. Koktel haljinaModel koji se nalazi između dnevne i formalne haljine. Možete je nositi na događaje kao što su opuštenija druženja ili večernji izlasci. Nemojte birati trendi modele, nego klasiku, jednostavnije krojeve i neutralnije bolje.

A post shared by dress (@ifashionres_jane) on Jul 11, 2017 at 4:20pm PDT

7. Mala crna haljinaOvaj model ne treba posebno predstavljati. Mala crna haljina ili "LBD" ubraja se u kategoriju modnih kasika i prilagodljiva je svakoj prilici i stajlingu.

Pipa Midlton više ne zna kako da nadmaši sestru: Na Vimbldon došla skoro gola (FOTO)

A post shared by Tailored Inc. (@tailored_inc) on Jul 11, 2017 at 8:22pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs