Zasuli je kritikama

Pipa Midlton više ne zna kako da nadmaši sestru: Na Vimbldon došla skoro gola (FOTO)

Britanska javnost odmah je počela da komentariše Pipin modni izbor, ocenivši ga kao neprimeren
Moda
15:30h Autor:
Pipa Midlton više ne zna kako da nadmaši sestru: Na Vimbldon došla skoro gola (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre dva dana, svečano je otvoren ovogodišnji Vimbldon, a tribine su već od prvog dana opsele poznate ličnosti koje obožavaju beli sport. Među njima je i britanska kraljevska porodica.

Prvog dana, ceo svet je oduševila vojvotkinja Kejt Midlton, koja je očarala izborom haljine i novom frizurom, a danas je u centru pažnje bila njena sestra Pipa.

Ona se na Vimbldonu pojavila u haljini na kakvu nismo navikli kada je u pitanju sestra vojvotkinje od Kembridža. Naime, izazovna kreacija sa potpisom modne kuće Self-Portrait u prljavo-roze boji seže do ispod kolena, ali je od butina potpuno providna.

Seksi i izazovna, ali nikad vulgarna: Melanija je stvarno kraljica stila! Pogledajte zašto! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da li je u pitanju to što Pipu nismo navikli da viđamo u takvoj garderobi ili je za rođake kraljevske porodice ovakav stil stvarno neprikladan, ali britanska javnost odmah je počela da komentariše Pipin modni izbor, ocenivši ga kao neprimeren.

Iako haljina ispod fine čipke ima kratku podsuknju u boji kože, većina je stekla utisak da se Pipa pojavila skoro gola, pa su negativni komentari pljuštali sa svih strana. Neki su otišli toliko daleko da su komentarisali kako sestra Kejt Midlton više ne zna kako da nadmaši vojvotkinju, pa ne bira način, već se koristi svim raspoloživim sredstvima.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs