Učite od najboljih

Komad koji i najružnije telo čini zanosnim: Trostruko sužava struk! (FOTO)

Jedan od najboljih primera kamuflaže nedostataka na telu pokazala nam je Pamela Anderson
Moda
16:34h Autor:
Komad koji i najružnije telo čini zanosnim: Trostruko sužava struk! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada žena zađe u određene godine, neophodno je da promeni svoj stil odevanja i prilagodi ga promenama koje starenje neizostavno nosi sa sobom.

Taj problem imaju čak i seks simboli i poznate dame šoubiznisa, ali zato veoma vešto koriste garderobu, kako bi prikrile nedostatke, viškove, opuštenu kožu i novi, ne tako poželjan oblik figure za surove estetske uslove današnjice.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jedan od najboljih primera kamuflaže pokazala nam je Pamela Anderson (49), koju svi pamtimo kao zanosnu čuvarku plaže sa telom Venere.

Ipak, nekoliko decenija od snimanja serije učinile su svoje i glumičino telo više ne izgleda kao ranije, ali je pomoću mode uspela da stvori sliku savršene figure.

Jedna smela, druga romantična: Dve najlepše letnje haljine! (FOTO)

U pitanju je kombinezon, čiji kroj pristaje bukvalno svakoj građi, jer sakriva sve nedostatke, naročito naslage na stomaku.

Lepršavi gornji deo koji pada preko struka stvara iluziju većih grudi, a visoko sečeni struk ističe ženske obline, pa se vizualno dobija figura peščanog sata i struk tanji čak tri puta.

Za prefinjenu i damu sa ukusom: 9 trikova zbog kojih ćete izgledati kao šik Parižanka (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Široke i dugačke nogavice potpuno sakrivaju oblik nogu i celulit, pa je ovaj komad idealan za dame koje nisu zadovoljne izgledom donjih ekstremiteta.

Koralno crvena boja bila je pun pogodak, jer svaku kombinaciju čini elegantnom i veselom, i odlično se uklopila uz Pamelin ten.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs