Ima se, može se

Bijonse od glave do pete u Guči fazonu: Bezobrazno skupo izdanje za izlazak u grad! (FOTO)

Pevačica je sa suprugom i kćerkom došla na projekciju filma u zelenoj dugoj haljini
Moda
22:36h Autor:
Bijonse od glave do pete u Guči fazonu: Bezobrazno skupo izdanje za izlazak u grad! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na američkoj premijeri Diznijevog filma "Lepotica i zver" popularna Bijonse, suprug Džej Zi i kćerkica Blu Ajvi javnost su ovaj put iznenadili obučeni od glave do pete u omiljeni Guči.

Ekscentričnost Gučijevog dizajnera Bijonse itekako ceni, što je nebrojeno puta dokazala noseći odeću ove italijanske modne kuće.

Za pojavljivanje na američkoj premijeri filma "Lepotica i zver" Bijonse se i ovog puta konsultovala s dizajnerom Alesandrom Mičeleom koji je celu porodicu Karter obukao u skupocene komade s potpisom Guči.

Na fotografijama na službenoj stranici trudna Bijonse blistala je u šifonskoj zelenoj haljini s dubokim dekolteom i cvetnim detaljima koja košta 28.000 dolara.

Njene grudi prkose gravitaciji: Glumica (50) mamila poglede u pripijenoj haljini! (FOTO)

Poput slavne mame, i petogodišnja Blu Ajvi bila je u haljinici Guči s maštovitim detaljima poput vezenih papagaja i ombre volana iz dečje kolekcije koja košta "samo" oko 1.700 dolara.

Iz bogatog Gučijevog asortimana reper Džej Zi odabrao je traper jaknu ukrašenu vezenom tigrovom glavom i cvećem kakve su 80-ih nosili metalci i rokeri.

Stejtment komadi modne kuće Guči iza kojih stoji kreativni direktor Alesandro Mičele tradicionalno su magnet za poglede. Novim modnim izdanjem porodica Karter pokazala je da je u trendu, u skladu sa statusom u muzičkoj industriji.

Pričalo se da su pred razvodom: Slavni par šokirao javnost srećnom vešću! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs