Ulična moda

Pidžama kao poslednji modni trend: Džesika Alba je nosi na ulici! (FOTO)

Efektne krpice iz kolekcije Kenza i švedskog diva H&M-a naglasila je dodatkom belog fedora šešira, kožnog ranca i crvenog šala
Moda
18:52h Autor:
Pidžama kao poslednji modni trend: Džesika Alba je nosi na ulici! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

Nakon idiličnih porodičnih praznika provedenih na Havajima lepa Džesika Alba vratila se svakodnevnim obavezama počastivši javnost već viđenim stajlingom.

Za razliku od brojnih poznatih dama, kraljica ulične mode Džesika Alba u javnosti se retko pojavljuje dva puta u istoj kombinaciji, ali na aerodromu LAX nosila je šik pidžamu iz ekskluzivne kolekcije Kenzo x H&M, koju je već imala priliku pokazati.

Za kreiranje dobitnog putnog izdanja lepa Džesika i ovaj put odlučila se za udobnost upečatljivog kompleta nalik pidžami.

Lista 10 najbolje obučenih žena u 2016: Kejt Midlton nije na prvom mestu! (FOTO)

Efektne krpice iz kolekcije Kenza i švedskog diva H&M-a naglasila je dodatkom belog fedora šešira, kožnog ranca i crvenog šala. Udoban i šik stajling zaokružila je crnim ogrtačem midi dužine i omiljenim parom flatformica.

Poput Džesike, Kenzovom kompletu stvorenim za lanac ulične mode H&M nije mogla odoleti glumica Elizabet Olsen. Tokom odmora na Havajima, Džesika je javnost počastila senzacionalnim bikini izdanjima, potvrdivši činjenicu da zaista ima jednu od najpoželjnijih linija u svetu slavnih.

Bajkoviti izgled princeze Meri: Svet je na trenutak ostao bez daha! (FOTO)

A photo posted by @witchhawkavengers on Oct 19, 2016 at 7:23pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs