Bezvremenski

4 modela jakni i kaputa koji nikad ne izlaze iz mode: Ovo morate da imate! (FOTO)

Biće vam toplo, a opet ćete pratiti modne stilove. Na vama je da odaberete onaj koji vam najviše odgovara
Moda
18:52h Autor:
4 modela jakni i kaputa koji nikad ne izlaze iz mode: Ovo morate da imate! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/streetstyled

U hladnijim mesecima u fokusu su tople krpice u znaku kaputa i jakni. Britanski Telegraph zato je došao na ideju stvaranja liste od šest modela koje morate imati ovih dana.

Gotovo da ne postoji modno osveštena dama koja u svojoj kolekciji poseduje samo jedan model jakne ili kaputa. Svake zimske sezone svedoci smo novih trendova, a prema mišljenju britanskog Telegrapha, neki modeli će odlično funkcionisati u određenim kombinacijama, nevezano za njihov trendovski status.

Možda se nalazite u povlaštenom položaju pa ne možete nositi tople krpice koje pritom deluju bezvremenski dobro, ali pre ili kasnije osetićete goruću želju da nabavite više od jednog kaputa ili jakne.

Vratite kaputima prijatan miris bez pranja: Za 15 minuta biće čisti i sveži!

Prvo mesto na listi očekivano su zauzeli vodootporni primerci jakni i kaputa, bez kojih su hladni i vlažni meseci gotovo nezamislivi. Najbolji vodootporni primerci su oni koji u potpunosti prekrivaju butine.

Uz njih svakako treba izdvojiti modele koji se mogu pohvaliti posebno toplim efektom. Reč je o perjanim jaknama koje su ove sezone po popularnosti uspele da nadmaše donedavno parke.

Uredništvo Telegrapha složno je u mišljenju da bi svaka žena trebala da poseduje barem jedan primerak kaputa svečanijeg izgleda jer će on podignuti i najobičniju kombinaciju.

"Ta jakna može biti vintidž komad, od jeftinog brokata ili zabavna, s uzorkom leoparda. U ovom slučaju ne govorimo o toplini, već o dramatičnom efektu koji donose upečatljivi kaputi, mišljenja je Telegraph.

Kada ovo primenite, izgledaćete tri puta bolje: Dragoceni modni trikovi! (FOTO)

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on Nov 16, 2016 at 6:30am PST

U kombinaciji s ravnim pantalonama ili skinny parom farmerki dobro je nositi kapute i jakne koji sežu nešto niže od bedara, dok za kreiranje uobičajenih zimskih kombinacija sugerišu nošenje kaputa.

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on May 17, 2015 at 7:43am PDT

Strukirane haljine, topovi, suknje A-kroja ili pantalone širokih nogavica najbolje će izgledati uz kaput s dodatkom kaiša ili trake oko struka jer će on najbolje pratiti liniju spomenutih odevnih komada.

Apsolutni trend za ovu sezonu: Odela od pliša, ručni vez, til i čipka! (FOTO)

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on Aug 21, 2016 at 5:53am PDT

Ako se odlučite za nošenje suknje olovka kroja, pantalona užih nogavica i tunika, kaputi ravnog kroja pokazaće se dobitnim izborom, a u njih se ubrajaju hit modeli koji crpe inspiraciju iz muškog stila odevanja.

Šta da obučeš ove zime: Stara garderoba na novi način! (FOTO)

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on Apr 9, 2016 at 12:05pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs