Pogledajte

Dior kolekcija za jesen 2016: Crna elegancija, kaputi, pensil suknje! (FOTO)

Dior kolekcijom dominarale su romantične, lepršave bluze u jarkim bojama, zatim ultraženstvene suknje pensil kroja, i prekrasni, fluidni kaputi sa polušpic linijom ramena
Moda
18:48h Autor:
Dior kolekcija za jesen 2016: Crna elegancija, kaputi, pensil suknje! (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 17 Foto: Reuters

U okviru Nedelje mode u Parizu modna kuća Dior predstavila je svoju novu kolekciju za jesen / zimu 2016.

U dvorištu Luvra u Parizu, za potrebe ove i samo ove revije napravljena je unikatna montažna građevina prekrivena fasadom od ogledala.

Možda je ovo prava doza Diora koja je uvek imala dve glavne odlike: lepotu i sklad, piše Elle.rs. Dominarale su romantične, lepršave bluze u jarkim bojama, zatim ultraženstvene suknje pensil kroja, i prekrasni, fluidni kaputi sa polušpic linijom ramena.

Luksuz u stilu Dolče i Gabane: Raskošne haljine, šljokice i detalji za jesen 2016! (FOTO)

Kaputi su bili definitivno najjači adut kuće. Posebno su nam zapali za oko modeli nalik kraćim haljinama A kroja bez kragni s dubokim izrezom koji na decentan način otkriva ramena.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Za ženstvenost su se pobrinule falte u donjem delu, koje su dobile dobar kontrast u spoju sa fantastičnim ravnim i poludubokim cipelama na špic od atraktivne kombinacije nekoliko različitih desena kože: piton, kroko...

Fendi kolekcija za 2016: Jesen u znaku plavih bundica, resa i karnera! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Boje su bile mahom zagasite s ponekim pastelnim i jarkim izdanjem, ali upravo je ta crna elegancija začinjena tek pokojim cvetnim printom i kariranim desenom celoj kolekciji dala jednu notu ozbiljnosti i otmenosti.

Guči kolekcija za 2016. obećava veselu jesen: Krzno, print, raskošne haljine! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Šminka i kosa su bili efektna kombinacija minimalizma i urbane mode: zalizani pramenovi s efektom mokre kose, beličast ten i ultratamni ruževi u boji višnje, šljive i vina.

U galeriji ispod teksta pogledajte preostale fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs