Pogledajte

Fendi kolekcija za 2016: Jesen u znaku plavih bundica, resa i karnera! (FOTO)

Da su se Silvia i Karl dobro zabavili osmišljavajući ovu kolekciju, jasno se vidi kroz štrafte, 3D koncentrične krugove i pastelne nijanse koje krase midi suknje, krzno i kapute
Moda
00:44h Autor:
Fendi kolekcija za 2016: Jesen u znaku plavih bundica, resa i karnera! (FOTO)
Foto: AP
1 / 5 Foto: Reuters

Silvia Venturini-Fendi i Karl Lagerfeld prepustili su se zakonima prirode, pa će Fendi žena jesen provesti odevena u plave bundice i teksturu nalik talasima, piše Elle.rs.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Da li je u isto vreme prisustvo karnera na obući, odeći, kaputu, aksesoaru previše na jednom mestu? Ako je vaš odgovor da, onda je vreme da pogledate najnoviju Fendi kolekciju za jesen 2016.

Trka za lepotu i prestiž: Oskari podeljeni, Holivud preplavile skupe haljine i nakit! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Šta smo videli?

Videli smo jednu živahnu, savremenu, opuštenu devojčicu kojoj ni jesenja kiša ni oblaci neće pokvariti raspoloženje. Teget i svetloplava su bile dominantne boje. Čini se, ni malo zanimljivo, ali dodajte štrafte i karnere i, voila, eto zabave.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Obuća: Već dugo vlada trend uskih, dubokih čizmi koje prekrivaju butine, pa to i nije nešto novo rekli bi, ali dodajte (opet) karnere i imate ključni komad za svaku vašu kombinaciju. A ako su još u svetloplavoj nijansi...

Detalji: Da su se Silvia i Karl dobro zabavili osmišljavajući ovu kolekciju, jasno se vidi kroz štrafte, 3D koncentrične krugove i pastelne nijanse koje krase midi suknje, krzno i kapute.

Guči kolekcija za 2016. obećava veselu jesen: Krzno, print, raskošne haljine! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Torbe: Torbu hrabro "zgrabite" ili ponesite potpuno krznenu torbu. A ako vam treba nešto ležernije, tu je torba trapezastog oblika oivičena talasima.

Šminka: Ako vam sve ovo nije dovoljno i volite da se poigravate, onda vam savetujemo olovke raznih boja kojima ćete naglasiti oči.

U galeriji ispod teksta pogledajte preostale fotografije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs