TREND IZ DEVEDESETIH SE PONOVO VRAĆA NA MALA VRATA: Nekome se dopada, neko ne želi da ga VIDI, a Zoi Kravic ga OBOŽAVA

Zoi Kravic vraća trend iz devedesetih koga nije bilo dugo.

Moda
13:31h
TREND IZ DEVEDESETIH SE PONOVO VRAĆA NA MALA VRATA: Nekome se dopada, neko ne želi da ga VIDI, a Zoi Kravic ga OBOŽAVA
Foto: JOCE / INSTAR Images / Profimedia

Moda iz devedesetih uvek izaziva debatu i sukobe kada god izađe kao tema. Sav taj preokret koji se dogodio u modi za samo deset godina, iznedrio je mnoštvo trendova, koji se čas vraćaju, čas nestaju.

Ovog puta, trend koji nismo očekivali da ćemo ga videti, jer ga dugo nije ni bilo, ipak se pojavio, i to kao kombinacija glumice Zoi Kravic. Zahvaljujući njoj, ovaj trend i drugi koji potiču iz devedesetih, neće dati skoro znake stajanja.

Manekenke i poznate ličnosti iz devedesetih su često nosile jednostavnu majicu i slip haljinu preko. Danas to isto možemo da primetimo. Popularna tehnika nanošenja slojeva viđena je na osobama poput Dženifer Aniston u filmu ,,Picture Perfect" i Ališe Silverston u filmu ,,Otkačena plavuša", odakle i vuče inspiraciju.

Ališa Silverstoun
foto: Printskrin@roschelperks/Instagram

Tako je bilo devedesetih, a sada tokom dvadesetih godina 21.veka, izgleda da ponovo reinterpretiramo stari trend. Zoi Kravic se prva zalaže za povratak.

Zoi Kravic
foto: Printskrin@wearesavi/Instagram

Na predstavljanju knjige ,,Barbie: The World Tour" Margo Robi i Endrua Mukamale, glumica je nosila crnu čipkastu haljinu preko crne majice, koju je uparila sa crnim kožnim salonkama u izdanju brenda Rou.

U međuvremenu, na modnoj pisti Balensijaga za jesen 2024., manekenka je takođe imala monohromatski izgled trenda, noseći crvenu čipkastu haljinu preko odgovarajuće slojevite majice i polurolke.

Balensijaga
foto: Zeppelin / Avalon / Profimedia

Bilo da vam se dopada ovaj trend ili ne, jedno je sigurno, a to je da ćemo ga još viđati u narednom periodu. Za neke će to biti velika radost, a za neke velika tuga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs