DŽENIFER LOPEZ JEDVA HODA U NOVIM VRTOGLAVIM POTPETICAMA OD 2.000€: Njene čizme su brutalno dobre, ali nisu za svakoga

Pevačica ima brutalno dobre nove čizme, ali u njima jedva hoda.

Moda
Autor:
DŽENIFER LOPEZ JEDVA HODA U NOVIM VRTOGLAVIM POTPETICAMA OD 2.000€: Njene čizme su brutalno dobre, ali nisu za svakoga
Nove čizme Dženifer Lopez, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dženifer Lopez je uslikana kako odlazi iz jedne losanđeleske teretane ali ne u sportskom izdanju kao što smo navikli, već je bila tip top sređena.

Jedino se po njenoj vlažnoj kosi koju je pokupila u punđu moglo predpostaviti da je u teretani i vežbala. Po njenoj odevnoj kombinaciji bi mogli zaključiti da je diva krenula na neki ručak ili se vratila iz šopinga.

Dženifer Lopez
foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Pogotovo su do izražaja došle njene nove visoke potpetice. Naime, nosila je čizme brenda "Casadei" uz koje je kombinovala kariranu "Coach" haljinu sa čipkanim detaljima.

Ljubiteljke dizajnerske odeće su se raspametile ovim modelom čizama a i sama Dženifer je obožavalac visokih i tankih potpetica. Sada je svoju kolekciju upotpunila i ovim savršenim modelom, prenosi Zadovoljna.hr

Dženifer Lopez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ove kožne čizme preko kolena imaju potpeticu visine 11,5 centimetara i skrivenu unutrašnju platformu visoku jedan centimetar koja malo olakšava hodanje.

Međutim, zaista morate pripaziti kada hodate u ovako visokim i tankim potpeticama a tako se i latino diva veoma oprezno spuštala niz stepenice ovom prilikom.

Da li se po vama isplati da posedujete čizme u kojima jedva hodate? Ako izgledaju ovako brutalno dobro, onda je vaš odgovor sigurno da.

(Stil/Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs