GLAMUROZNI SPEKTAKL U SRPSKOJ PRESTONICI: Porshe i Bata Spasojević pokazali šta je nezaobilazno za dobar stil ove sezone

Moda
12:22h Autor:
GLAMUROZNI SPEKTAKL U SRPSKOJ PRESTONICI: Porshe i Bata Spasojević pokazali šta je nezaobilazno za dobar stil ove sezone
Foto: Mateja Stanisavljević

Glamurozni modni spektakl na kom je svetski priznat dizajner Bata Spasojević u Beogradu predstavio kolekciju za jesen/zimu prvi dan ove sedmice učinio je prestonicu centrom mode i dobre zabave. "Diva&Super Star", kako je naziv linije koju su ljubitelji mode mogli premijerno da vide, u prvi plan stavlja kvalitet, posebnost, slobodu i INDIVIDUALNO-st.

Bata Spasojević
foto: Mateja Stanisavljević

Grandioznu noć, tokom koje su crvenim tepihom prošetala brojna imena iz sveta džet-seta, politike, sporta i biznisa, poseban dodir dao je "Porše Inter Auto S", kompanija koja je deo Porsche Holding Salzburg grupe, u potpunom vlasništvu prestižne Volkswagen grupacije.

Bata Spasojević
foto: Mateja Stanisavljević

Najnovije modele "audija"i "volkswagena" iz ove kompanije, koja 20 godina uspešno posluje u Srbiji, predložili su kao nezaobilazne trendove svim damama koje su dive, ali i njivohim jačim polovinama koje se osećaju kao "super zvezde".

Bata Spasojević
foto: Mateja Stanisavljević

Predrasude da je automobil statusni simbol koji izaziva radoznalost muškarca, a savršena garderoba ono čemu veliku pažnju poklanjaju isključivo žene, srušilo je nekoliko stotina ljubitelja dobrog stila. Podjednaku pažnju ove posebne noći, dive su poklonile automobilima a muškarci su ovacijama pozdravili Batine savršene komade.

A šta je to što čuvenog dizajnera i "Porše Iner Auto S" spaja već drugu sezonu za redom?

Pre svega, fokus na kvalitet, liderska pozicija na tržištu, ali i posvećenost društvenoj odgovornosti.

Porše Inter Auto S, koji ima istaknutu prisutnost na tri ključen lokacije, u Beogradu Porsche Beograd Ada i Porsche Beograd Sever, kao i Novom Sadu, nudi širok spektar usluga, koji uključuje prodaju novih i polovnih vozila, servisne usluge, originalne rezervne delove i dodatnu opremu renomiranih brendova kao što su Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Porsche i Bentley.

- Posvećeni smo društvenoj odgovornosti i investiramo u opremu i postizanje najviših ekoloških standarda. Pioniri smo u auto industriji kroz prodaju električnih vozila i izgradnju mreže punaća. Podržavamo obnovljive izvore energije, očuvanje zelenih površina na našim lokacijama, te kontinuirano obrazovanje i usavršavanje naših zaposlenih u profesionalnom i društvenom smislu. Porsche Inter Auto S nije samo kompanija koja prodaje vozila - mi gradimo održivu budućnost i upravo zbog toga smo odabrali da Bata Spasojević bude naš partner - kažu iz ove uspešnje kompanije.

1 / 6 Foto: Svetlana Braun
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs