kako vam se dopada?

KAPUT KOJI SUŽAVA LINIJU I U KOME SVAKA ŽENA IZGLEDA OTMENO: Megan Markl otkrila savršen komad za prelazno vreme

Ovakav kaput savršeno prikriva višak kilograma i stoji aplsolutno svakoj ženi.

Moda
Autor:
KAPUT KOJI SUŽAVA LINIJU I U KOME SVAKA ŽENA IZGLEDA OTMENO: Megan Markl otkrila savršen komad za prelazno vreme
Megan Markl, Foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Megan Markl je bilo da je volite ili ne ipak inspiracija ženama širom planete kada je stil u pitanju. Njen ormar je pun neprolaznih komada odeće koje bi rado ponele mnoge dame, a mnogi komadi spadaju u trend "tihi lukuz" koji je visoko na ceni, a pri tome ne mora da vam izbije svaki dinar iz novčanika.

Ona voli da nosi opuštene odevne kombinacije koje se lako kombinuju, a jednu takvu kombinaciju ponela je na humanitarnoj akciji Kevina Kostnera na kojoj se pojavila sa svojim suprugom, princom Harijem i oduševila sve.

S prvim hladnijim danima sve oči uprte su u nju s isčekivanjem novih jesenjih stajlinga koje odmah možemo da stavimo na spisak i da krenemo u potragu po obližnjim prodavnicama za sličnim komadima.

Megan Markl
foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Kada se pojavila na humanitarnoj zabavi održanoj na imanju glumca Kevina Kostnera, stajling Megan Markl zasenio je sve prisutne.

Prelepi vuneni kaput okoji podseća na pelerinu sa crnim naramenicama i velikom mašnom u predelu struka idealan je za žene koje žele da postignu vizuelno vitkiju liniju.

Ovaj fantastičan komad Karoline Herere je iz kolekcije jesen/zima 2022. i Megan ga je i ranije nosila.

Megan je upotpunila stajling Manolo Blanik cipelama, kao i elegantnim zlatnim minđušama, dok joj je kosa bila pokupljena u nisku zalizanu punđu.

Svaki od ovih komada idealan je za prohladne zimske dane, a vrlo lako se može kombinovati i sa drugim komadima, zbog čega ih možete nositi u svim prelaznim periodima.

Kako vam se dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs