ANA IVANOVIĆ NIKAD LEPŠA U HALJINI KOJA JE "MUST HAVE" OVOG LETA: Savršeno stoji svakoj ženi, BEZ OBZIRA NA VRSTU GRAĐE

Ana Ivanović u haljini koju svaka žena mora da ima u letnjem ormaru blista!

Moda
16:13h Autor:
ANA IVANOVIĆ NIKAD LEPŠA U HALJINI KOJA JE "MUST HAVE" OVOG LETA: Savršeno stoji svakoj ženi, BEZ OBZIRA NA VRSTU GRAĐE
Ana Ivanović u haljini koju svaka žena mora da ima u letnjem ormaru, Foto: Printscreen Instagram - anaivanovic

Ana Ivanović je sinonim za otmenost i svedeni modni stil, a njene kombinacije su inspiracija mnogim damama širom sveta! Ovoga puta je obukla idealnu letnju haljinu, koja stoji apsolutno svakoj ženi, bez obzira na građu!

Kod Ane je to ponekad čista elegancija, a češće urban i ležeran stil, protkan poslovnim autfitima koje bismo lako mogli da iskopiramo na svoj način. Nekada ponese i kombinacije koje su vrlo riskantne, ali ona uspe da od svake izvuče ono najbolje!

Mama troje dece i nekadašnja teniserka je priznala da joj ove letnje sezone cvetni stil omiljen, te je često viđamo u tom dezenu na najrazličitije načine. Osim što prelepo izgleda, odličan je izbor sa vrućine, a potpisuje je brend Farm Rio.

Lepa Srpkinja je uz ovakav kolorit kombinovala pletenu torbicu u neutralnoj krem boji, a uz to je birala sunčane naočare s bež okvirom. Ipak, što se tiče obuće, ona već nije po svačijem ukusu.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Ana je birala tzv. ružne papuče, koje su svoj ne tako pohvalni naziv dobile, u suštini, zbog toga što su veoma udobne, ali estetski nisu ono što bi svakome bila šoljica čaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs