modni saveti

NAŠE POZNATE DAME SU ODABRALE SVOJ OMILJENI KUPAĆI KOSTIM: Savršeno prikriva višak, tako da je svako telo u njemu ZGODNO

Leto je vreme kada možda najpažljivije biramo kupaći kostim, i sve ono što nosimo na plažu.

Moda
Autor:
NAŠE POZNATE DAME SU ODABRALE SVOJ OMILJENI KUPAĆI KOSTIM: Savršeno prikriva višak, tako da je svako telo u njemu ZGODNO
Danjela Dimitrovska, Foto: Instagram / Danijela Dimitrovska

Da je važno izgledati i osećati se lepo tokom odmora, znaju i naše poznate dame koje bilo da idu na more sa porodicom, bazen u svom dvorištu ili krstarenje sa drugaricama pažljivo biraju model koji će istaći njihovu figuru i sakriti po neku "manu". Dakle, kao i sve mi.

Bikiniji su i dalje visoko na listi svih žena koje imaju zavidnu figuru, ali i oni sada dolaze u raznim izmenjenim krojevima koji vešto ističu još bolje ono najbolje na našem telu.

Jednodelini su i dalje u modi iako većina žena ne želi da pokrije svoje telo toliko da ne može fino da pocrni, a i kod jednodelnih kostima je minu i to što se sporije suši. Ali jedno je jasno, oni stoje savršeno i možda je dovoljno da imate jedan ovakav pa makar se samo malo slikate u njemu.

Ono što se danas ređe viđa su definitivno kostimi u nekom atraktivnom dezenu, pa se tako jedina modna dizajnerka i bivša manekenka Marija Tarlać pojavila u jednodelnom kupaćem sa palmicama.

1. SARA JOVANOVIĆ

Azurno plavi kostim na pevačici Sari Jo istakao je samo ono najbolje kod nje.

2. SEKA ALEKSIĆ

Dvodelni kupaći kostim u crnoj boji, sa dubokim donjim delom je savršen izbor za našu poznatu pevačicu.

3. TARLAĆ MARIJA

Naša poznata manekenka i bivša manekenka slikala se na jahti u jednodelnom kupaćem kostimu sa dezenom palmi koji je uvek pravi pogodak.

4. DANIJELA DIMITROVSKA

Beli kupaći kostim sa neobičnim gornji delom i dubokim donjim na prelepoj Danijeli istakao je sve ono što je na njoj najlepše.

5. TAMARA KALINIĆ

Naša najpoznatija modna influenserka, već godinama tokom leta obilazi najluksuznija letovališta, pa su tako njeni kostimi uvek brendirani, a sada se odlučila za jednostavni bikini koji je začinila sa savršenim parom naočara i maramom koji je vezala oko glave i tako podigla ceo stajling na viši nivo. A od nje nismo manje ni očekivali.

6. ZORANA JOVANOVIĆ

Naša influneserka, Zorannah, svakog leta takođe voli da obiđe što više luksuznih letovališta, a sada je za jedno slikanje pored bazena odabrala jednodelni streč pink kostim.

Čiji kupaći kostim vam se najviše dopao? Podelite sa nama u komentarima, voleli bismo da čujeo šta mislite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs