IDEALNI MODELI KUPAĆIH KOSTIMA ZA ŽENE PREKO 50: Skrivaju sve nedostatke, višak kilograma, a u njima deluju TAKO ZANOSNO

Kupaći kostimi za žene preko 50 godina, ukoliko se pametno odabiraju, mogu neverovatno da istaknu njihovu ženstvenost.

Moda
22:33h Autor:
IDEALNI MODELI KUPAĆIH KOSTIMA ZA ŽENE PREKO 50: Skrivaju sve nedostatke, višak kilograma, a u njima deluju TAKO ZANOSNO
Kupaći kostimi za žene preko 50 godina, Foto: Printscreen Instagram - greceghanem

Modni stručnjaci savetuju dame preko 50 godina da ne prate trendove, nego da biraju modele koje nabolje pristaju njihovoj graći. A idealan je onaj model koji će prikriti nedostatke, a istaknuti vaše oblike. Zato, pažljivo pročitajte sledeće savete i bez operećenja uživajte ove godine na moru ili bazenu.

Damama s manjim grudima trebalo bi da odabere bikini ili kupaći kostim koji će dodati potreban volumen u tom predelu, poput modela s ravnim dekolteom, bikini topova bez naramenica i detaljima volana.

Ukoliko imate problem sa stomakom, kupaći kostimi sa visokim strukom su savršen izbor za vas. Jer će prikriti mane, a vizuelno će učiniti vaše noge dužim.

Odlučite li se za model kupaćeg kostima s dodatkom kaiša, njime ćete naglasiti struk i obline, te poboljšati izgled celokupne figure.

Damama s većim grudima modni znalci sugerišu odabir kupaćih kostima i bikinija s gornjim delom koji pruža jaču podršku grudima. Odabirom modela s V-izrezom dekoltea vizualno ćete produžiti vrat i izgledati više stilizovano.

Kupaći kostimi
foto: Printscreen Instagram / margapau / greceghanem

Kada je reč o bojama i printovima u trendu, preporučuje se da izbegavate jarke boje ukoliko imate višak kilograma.

A ukoliko želite da istaknete preplanuli ten, odaberite bikini u plavoj ili tirkiznoj boji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs