HALJINA BRIŽIT MAKRON SAVRŠENA ZA ZRELIJE DAME: Ovakav model odgovara skoro svakoj građi a bela boja je čista elegancija

Pokazala je svoje vitke duge noge a haljina joj je stajala kao salivena.

Moda
Autor:
HALJINA BRIŽIT MAKRON SAVRŠENA ZA ZRELIJE DAME: Ovakav model odgovara skoro svakoj građi a bela boja je čista elegancija
Savršena bela haljina za zrelije dame., Foto: MUSTAFA YALCIN / AFP / Profimedia

Brižit i Emanuel Makron, ugostili su u Jelisejskoj palati u Parizu korejski predsednički par, Jun Suj i Kim Kon Hi. Ovaj francuski predsednički par je bio savršeno stilizovan u elegantnim poslovnim autfitima. Prve dame su razgovarale na temu kulturne i umetničke razmene između ove dve zemlje.

Brižit Makron
foto: Yonhap News / Newscom / Profimedia

Prelepa Korejka, koja verovali ili ne ima već 50 godina, opredelila se za kombinaciju crne i bele boje sa kojom nema greške, savršeno ukrojen prljavobeli sako sa crnim reverima.

Brižit je izdominirala kao i uvek jer zaista poseduje neku urođenu otmenost i jednostavnost kao dobar deo Francuskinja. Njen stil je gotovo nepogrešiv, verujemo da ga je ova 70-godišnjakinja gradila godinama. Bira krojeve koji joj savršeno pristaju i retko kad odstupa od svog proverenog šablona.

Najčešće ćemo je videti u neutralnim i osnovnim nijansama poput crne, bele, sive i teget. Ove boje se odlično uklapaju uz njen ten i boju kose ali su i adekvatne za većinu prilika u kojima se pojavljuje.

Brižit Makron
foto: MUSTAFA YALCIN / AFP / Profimedia

Ovog puta se odlučila za ravno krojenu jednostavnu belu haljinu srednje dužine. Haljina na sebi ima okrugle srebrne pločice u predelu struka što nekako dodatno ističe struk. Takođe ima i naramenice koje su se ponovo vratile u modu. Uz bež salonke i blage talase ostavlja zaista moćan utisak.

1 / 13 Foto: Ben Stanstall / PA Images / Profimedia

Sam model haljine je vrlo zahvalan za kombinovanje i odlilan je izbor za dame u zrelijim godinama koje mogu da se pohvale nešto dužim, vitkim nogama, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs