ŽENA NIKOLE JOKIĆA POJAVILA SE U NAJLEPŠOJ HALJINI ZA LETO: Model koji pristaje baš svakoj građi je apsolutni HIT SEZONE

Natalija Jokić, supruga najboljeg košarkaša Nikole Jokića, oduševila je sve prisutne na hipodromu u haljini koja je apsolutni trend sezone.

Moda
19:33h Autor:
ŽENA NIKOLE JOKIĆA POJAVILA SE U NAJLEPŠOJ HALJINI ZA LETO: Model koji pristaje baš svakoj građi je apsolutni HIT SEZONE
Žena Nikole Jokića u najlepšoj haljini za leto, Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Danas se u Somboru održavaju kasačke trke konja, a na radost mnogih u jednom trenutku pojavio se i naš najbolji košarkaš i NBA as Nikola Jokić, a svi prisutni ispratili su ga ovacijama.

U međuvremenu na hipodromu se pojavila i njegova supruga Natalija Jokić sa ćerkicom, a njen dolazak izazvao je veliku pažnju.

Natalija Jokić u haljini koja je apsolutni trend leta
Natalija Jokić u haljini koja je apsolutni trend leta foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Natalija je inače poznata po svedenom izgledu, a za ovu priliku je odabrala lepršavu maksi haljinu u pink boji koja joj je savršeno pristajala.

Uz nju je ukombinovala udobne papuče u crnoj boji, a celu kombinaciju je zaokružila diskretnim nakitom i šminkom neutralnih tonova. Maksi haljina kakvu Natalija nosi već nekoliko sezona je pravi hit za leto, a ova boja savršeno pristaje plavušama.

Natalija je zablistala na hipodromu
Natalija je zablistala na hipodromu foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Najpre zbog njihove svestranosti, maksi haljine mogu se nositi na mali milion načina, od onih lanenih za plažu do satenskih za venčanja i važne događaje.

Maksi haljine istovremeno donose lakoću nošenja bez napora i elegantnu privlačnost.

Činjenica da jedan isti model možete da nosite i u dnevnim varijantama uz ravnu obuću, te u večernjim prilikama uz štikle i dobar nakit.

Ovakav model svaka žena treba da ima u svom ormaru
Ovakav model svaka žena treba da ima u svom ormaru foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Takođe, to što ne morate da se opterećujete oko svoje siluete, čini da čitavog leta ne poželite da izađete iz njih. Ukoliko već niste obavezno jedan ovakav model nabavite za predstojeću letnju sezonu i bićete primećene gde god da se pojavite.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs